Social Icons

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Ο.Φ. Ηλιοκάστρου -Κορωνίδας Κοιλάδας 1-5



 
Ο Μπασιμακόπουλος  με κεφαλιά στο 75 κάνει το 1-4
Άνετη επικράτηση της Κορωνίδας Κοιλάδας στο γειτονικό ντέρμπι απέναντι στον Ο.Φ. Ηλιοκάστρου με σκορ
5-1 για την 18η αγωνιστική στη Α1 Αργολίδας. Μεγάλος πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν το πολικό κρύο πού επικρατούσε την ώρα του αγώνα.
Οι γηπεδούχοι παρότι βρέθηκαν πολύ νωρίς πίσω στο σκορ δεν πτοήθηκαν ,πίεσαν και κατάφεραν να μειώσουν λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι δυνάμεις τους  πρόδωσαν και μοιραία ήρθε το 5-1.
Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πετύχουν  στα πρώτα δώδεκα λεπτά δύο γκολ και επαναπαύτηκαν , Όμως το γκολ των γηπεδούχων τους αφύπνισε και κατάφεραν προς το τέλος του αγώνα να πετύχουν άλλα τρία γκολ και να πάρουν μία άνετη νίκη.
Μελανό σημείο του αγώνα ήταν οι δύο ηλίθιες κόκκινες κάρτες πού πήραν ο Κέλλης και ο Σ.Μπουγιούρας και ενώ το σκορ ήταν 2-0. Δεν δικαιολογείται για την εμπειρία τους.
Στο λεπτό Ο Παπασταύρου με δυνατό αριστερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 0-1.Στο 11΄λεπτό δυνατό σουτ του Κέλλη μπλόκαρε ο Μαμουτάι. Στο 12΄λεπτό  ο Βιρβίλης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κέλλη διπλασιάζει τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους. Στο 19΄λεπτό ο Κέλλης και ο Σ. Μπουγιούρας αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα του διαιτητή για διαπληκτισμό. Στο 41΄λεπτό ο Η.Τζανής με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε για τους γηπεδούχους σε 1-2. Στο 51΄λεπτό δυνατό σουτ του Cojocaru η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 72΄λεπτό o Cojocaru εκτέλεσε φάουλ ο Μαμουτάι απέκρουσε δύσκολα  και η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βιρβίλης με κεφαλιά έκανε το 1-3.  Ο 75΄ο Μπασιμακόπουλος με κεφαλιά ύστερα από γύρισμα του Μπάζου από δεξιά έκανε το 1-4.Στο 88’ λεπτό ο Cojocaru με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο «γάμα» του Μαμουτάι κάνοντας το τελικό σκορ 1-5.
Πολύ καλή η διαιτησία του Χ.Νώτη και των βοηθών του.
Ο.Φ. Ηλιοκάστρου : Μαμουτάι, Δ.Μπουγιούρας ( 81΄Καραγιάννης), Κατσάβελλας, Μούγιος ( 29΄Τζανής), Δαγρές, Κοξίδης, Μερτύρης. ( 64΄Δρούγκας),Μέλσι, Σ.Μπουγιούρας, Αποστόλου, Πλατανίτης.
Κορωνίδα Κοιλάδας : Μαυροδορδόπουλος, Ι.Λάμπρου, Διαμαντής, Κωτσαράς, Βιρβίλης, Μέγας, Αλεξανδρής ( 64΄Μπασιμακόπουλος), Παπασταύρου, (88΄Ε.Λάμπρου),  Μπάζος ( 82΄Κουτσαύτης), Κέλλης, Cojocaru.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates