Social Icons

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Σπέτσες-Κορωνίδα Κοιλάδας 1-3 .




Η Κορωνίδα δεν δυσκολεύτηκε και επικράτησε στις Σπέτσες επί της τοπικής ομάδας με σκορ 3-1. Με αυτή
την νίκη και ύστερα από τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής οι «κυανόλευκοι» στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου  μπήκαν και πάλι σε τροχιά τίτλου αφού απέχουν από την κορυφή μόλις πέντε βαθμών.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για κάτι καλό με επιθετική αιχμή το μεγάλο κανόνι της ομάδας τον Σπύρο Τσάνα ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα και φυσικά δεν ξέχασε την τέχνη του αφού πέτυχε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του. Αλλά και η απουσία του νεομεταγραφέντα Δημήτρη Κούση του οπίου δεν πρόλαβε να εκδοθεί το δελτίο . Όμως οι γηπεδούχοι στερήθηκαν τις υπηρεσίες των Παπανδρέου, Παρεμουζιάν, Μιχαλάκη , Παπαδάκη για διάφορους λόγους.
Οι φιλοξενούμενοι χωρίς τον Σαγκατέλωφ πού είναι τραυματίας αλλά με τον νεομεταγραφέντα Νίκο Μαυροκορδόπουλο στην σύνθεσή τους  μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να τελειώνουν τον αγώνα από την αρχή όπως και έκαναν.Μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν πετύχει μεγαλύτερο σκορ όμως τα δοκάρια τρείς φορές !!!!! σταμάτησαν τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων.
Με την συμπλήρωση μισής ώρας (30΄) ο Παπασταύρου με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ.  Τέσσερα λεπτά (34΄)αργότερα ο Ι. Γιαννακόπουλος έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Κρεμμύδας στην προσπάθειά του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του για να γίνει το 0-2. Στο 41΄λεπτό ο Τσάνας μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Κορωνίδας με πλασέ από το δεύτερο δοκάρι μείωσε το σκορ σε 1-2. Στο 47΄λεπτό κεφαλιά του Κέλλη  η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Στο 50΄λεπτό πλασέ του Βιρβίλη μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Κακαράτζας , η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε κόρνερ. Στο 70΄λεπτό ο Μπάζος με σουτ από το σημείο του πέναλτι ύστερα από εκπληκτική μπαλιά του Μέγα κάνει το 1-3. Στο 75΄λεπτό ο Ι.Γιαννακόπουλος μπήκε από αριστερά και πιεζόμενος από τους αμυντικούς πλάσαρε για να διώξει σωτήρια σε κόρνερ ο Κακαράτζας. Στο 83΄λεπτό σέντρα του Αλεξανδρή από δεξιά καρφωτή κεφαλιά του Κέλλη η μπάλα αποκρούστηκε για τρίτη φορά από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.
Μπουμπουλίνα Σπετσών : Κακαράτζας, Muho, Mpregasi, Παπαδέας, Βιγγλιάρης, Γκρίτσας, Κρεμμύδας,( 63΄Βασιλόπουλος),  Bitri, (42΄Ζάχου), Τσάνας, Μανουλίδης, Κεχαγιαδάκης ( 46΄Μήτσης).
Κορωνίδα Κοιλάδας : Μαυροκορδόπουλος, Κωτσαράς, Διαμαντής, Τασσιόπουλος, Βιρβίλης, Μέγας, I.Γιαννακόπουλος ( 86΄Σ. Γιαννακόπουλος), Παπασταύρου, ( 78΄Αλεξανδρής),Μπάζος,( 89΄Κουτσαύτης)  Κέλλης, Cojocaru.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates