Social Icons

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Κορωνίδα Κοιλάδας-Μέθανα 1-1





Δύο πολύτιμους βαθμούς πέταξε στο γήπεδο της η Κορωνίδα Κοιλάδας με αντίπαλο την ομάδα των Μεθάνων αφού αναδείχτηκε
ισόπαλη με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι πού και σήμερα δεν βρέθηκαν στην καλύτερη τους ημέρα φάνηκαν για μία ακόμα φορά κουρασμένοι από τα συνεχή παιγνίδια. Μοιραίοι παίκτες για τους γηπεδούχους ο Cojocaru και ο Μέγας οι οποίοι έχασαν από ένα πέναλτι.
Όσο για τους φιλοξενούμενους έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο , κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς, έχασαν ευκαιρίες  και στο 65 λεπτό θα μπορούσαν να φύγουν με τους τρείς πόντους αν η μπάλα δεν έβρισκε το δοκάρι του Μαυροκορδόπουλου σε σουτ του Λόη..
Το φίλμ
Στο 10΄λεπτό σουτ του Imbro η μπάλα λίγο άουτ. Στο 20΄λεπτό μπαλιά του Λάμπρου στον Μαρμαρίδη πού είδε ξεμαρκάριστο τον Λόη του γύρισε την μπάλα και με πλασέ άνοιξε το σκορ. 0-1 Στο 22΄λεπτό ο Μέγας ανατράπηκε από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτέλεση ο Cojocaru στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 26΄λεπτό σέντρα του Λόη στον Λάμπρου πού βρισκόταν στο σημείο του πέναλτι προσπάθησε να σουτάρει όμως  ο Κωτσαράς πρόλαβε  και έδιωξε. Στο 35΄λεπτό σέντρα του Διαμαντή από δεξιά ο Μπάζος με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 43΄ο Παπασταύρου σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά  ο τερματοφύλακας των Μεθάνων έδιωξε. Στο 55΄λεπτό σουτ του Αλεξανδρή η μπάλα έφυγε δίπλα από το «γάμα» του Βλάχου. Στο 65΄λεπτό ωραία εναλλαγή Λυσσαίου, Μαρμαρίδη με τελικό αποδέκτη τον Λόη πού σούταρε και έστειλε την μπάλα στην ρίζα του δοκαριού και άουτ. Στο 66΄λεπτό ο Μαυροκορδόπουλος έδιωξε δύσκολα σουτ του Imbro.Στο 77΄λεπτό σουτ του Μαρμαρίδη η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 85΄λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι . Ο,  Cojocaru ανατράπηκε από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων . Ανέλαβε να το εκτελέσει ο Μέγας όπως ο Βλάχος με μία πολύ καλή απόκρουση κράτησε την εστία του ανέπαφη χαρίζοντας στην ομάδα του τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στην μάχη πού δίνει για να μείνει στην κατηγορία.
Κορωνίδα Κοιλάδας ( Θ. Τσιρόπουλος) : Μαυροκορδόπουλος, Διαμαντής Ι. Γιαννακόπουλος ,Κωτσαράς, , Βιρβίλης, Μέγας, Μπάζος Παπασταύρου, , Δ. Μπασιμακόπουλος ,( 46;΄ Τασσιόπουλος ), Αλεξανδρής,( 73΄Κουτσαύτης),  Cojocaru.
Μέθανα : Π.Βλάχος, Λυσσαίος. Π. Βλάχος, Muco, Καμπιτζόπουλος, Κανταρτζής, Λάμπρου, Μαρμαρίδης, , Λόης, Ibro, Δημητρίου ( 90΄Μενιέ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates