Social Icons

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Ποσειδώνας Διδύμων-Π.Α.Ο.Κουτσοποδίου 0-0




Ισόπαλος με 0-0 έληξε ο αγώνας του Ποσειδώνα Διδύμων με τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου για την 16η αγωνιστική. Το πρώτο ημίχρονο
δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς έγιναν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με πιο σημαντική την φάση του 8 λεπτού για τους φιλοξενούμενους  όταν ο Moustafaj έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν πιο επιθετικά δημιούργησαν φάσεις πού θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει και οι δύο. Όμως πιστεύουμε πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Οι γηπεδούχοι δείχνουν να « αφυπνίζονται» ύστερα από το τραγικό διάστημα των 12 πρώτων  αγωνιστικών όπου είχαν συγκεντρώσει μόλις 2 βαθμούς , ενώ στους 4 τελευταίους αγώνες είναι αήττητοι έχοντας συγκεντρώσει στο σύνολο 12 βαθμούς και βλέπουν την συνέχεια θετικά. Η προσθήκη στο ρόστερ του τερματοφύλακα Πνευματικού θα βοηθήσει πολύ την ομάδα αφού έδειξε ότι διαθέτει   σωματικά προσόντα  αλλά και την εμπειρία  πού χρειάζεται. Και βέβαια αυτό πού πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό στον σημερινό αγώνα.

Η ομάδα του Κουτσοποδίου έδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση . Έχει πολύ καλή ομάδα με νέους ποδοσφαιριστές όπως είναι ο Χατζησοφρωνίου ο Παραγιουδάκης πού μαζί με τους παλιούς έχουν δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο.

Το φιλμ

Στο λεπτό σέντρα σουτ του Mustafaj,από αριστερά  η μπάλα κτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Πνευματικού  γύρισε στον Χατζησοφρωνίου πού προσπάθησε να κοντρολάρει όμως πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν.

Στο 16΄λεπτό δυνατό σουτ του Χατζησοφρωνίου έξω από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Πνευματικός σε κόρνερ.

Στο 27΄λεπτό ο Μουζακιώτης εκτέλεσε φάουλ όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Πνευματικού.

Στο  42΄μπαλιά του Μπροδήμα στον Κοτσοβό πού βγήκε μόνος του με τον Καλυβόπουλο , όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων πρόλαβε τον 15χρονο επιθετικό του Ποσειδώνα και έδιωξε.

Στο 49΄λεπτό ο Μπροδήμας με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καλυβόπουλου.

Στο 55΄λεπτό δυνατό σουτ του Κουτσοδήμου η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Πνευματικού.

Στο 65΄λεπτό δυνατό σουτ του Αντωνόπουλου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Καλυβόπουλου.

Στο 76΄λεπτό κόρνερ του Παραγιουδάκη από δεξιά , κεφαλιά του Καλυβόπουλου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Πνευματικού.

Στο 81΄λεπτό ο Σκαλίδης βγήκε μόνος του με τον Πνευματικό τον πλάσαρε όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων πρόλαβε και απόκρουσε με την άκρη του αριστερού του ποδιού σε κόρνερ.

Στο 92΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπροδήμα μπλόκαρε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Καλυβόπουλος.

Στο 93΄λεπτό ο Μπροδήμας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Προσύλη ο οποίος με ωραία μπαλιά βρήκε τον Κονδύλη σε πλεονεκτική θέση για γκολ που έπιασε ένα φαλτσαριστό σουτ στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Ήταν ένα γκολ πού δεν χάνετε …..

Στο 94΄λεπτό σέντρα σουτ από δεξιά του Μουζακιώτη έδιωξε με τις γροθιές ο Πνευματικός.

Στο 95 λεπτό γυριστό σουτ του Σκαλίδη από το σημείο του πέναλτι μπλόκαρε ο Πνευματικός.

Μέτρια η διαιτησία του Μανούχου.

Ποσειδώνας Διδύμων (Θ.Μαλτέζος) Πνευματικός, Μπροδήμας, Μπάρδης, Α.Κονδύλης, ( 87΄Γ.Προσύλης), Σ. Κονδύλης, Tresa, Μαλτέζος, Δ.Προσύλης, Μούγιος, Κοτσοβός, ( 75΄Κοροντίνης) Gjonai ( 57΄Αντωνόπουλος).

Π.Α.Ο.Κουτσοποδίου ( Λ.Κούρος) : Π.Καλυβόπουλος, Σοφός ,( 72΄Belba),  Κουτσοδήμος, Λαμπρόύσης, Φίλης, Αντωνιάδης, Μουζακιώτης, Χατζησοφρωνίου, ( 80΄Σκαλίδης)  Ι.Καλυβόπουλος, Mustafaj, ( 72΄ Σαρρής), Παραγιουδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates