Social Icons

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Παναγιώτης Μέγας ( αρχηγός Κορωνίδας) : "Coach γύρνα..... Τίποτα δεν τελείωσε.... Συνεχίζουμε ενωμένοι πιό δυνατά"




To sport-ermionida στην προσπάθειά του να κάνει διεξοδικότερο ρεπορτάζ, όσο αναφορά τις εξελίξεις και το τι

μέλη γενέσθαι στην ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας, επικοινώνησε αργά χθες το βράδυ τηλεφωνικά με τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας Παναγιώτη Μέγα για να ρωτήσουμε και να μάθουμε την άποψή του, την άποψη των παικτών της Κορωνίδας, για το αν υπάρχει κάποια επικοινωνία από πλευράς του εκ μέρους των παικτών με την Διοίκηση και τον (πρώην προπονητή τους Θανάση Τσιρόπουλο.
Ο Παναγιώτης Μέγας ανταποκρίθηκε στις ερωτήσεις μας και μας δήλωσε :
 "Ως αρχηγός της ομάδας όφειλα να επικοινωνήσω με όλες τις πλευρές για να μάθω το τι μέλη γενέσθαι στην ομάδα και τους υπο παραίτηση ανθρώπους που στελεχώνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, ύστερα απ όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.
Στην χθεσινή επικοινωνία μου με τον Πρόεδρο κο Ηλιού, με διαβεβαίωσε πως ο ίδιος μαζί με το Δ.Σ. της ομάδας θα καταβάλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια να μεταπείσουν τον κο Τσιρόπουλο, να ανακαλέσει την άποψή του και να παραμείνει στην ομάδα. Μάλιστα δεν ξέρω το κατά πόσο θα ήταν εφικτό να μην γίνει δεκτή από την Διοίκηση η παραίτηση του κου Τσιρόπουλου. Επίσης όταν τον ρώτησα για την επικείμενη δική του αποχώρηση από την ομάδα, μου είπε ότι ακριβώς δήλωσε και στην ραδιοφωνική εκπομπή του κου Λαμπρούση το μεσημέρι… ότι δηλαδή θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από την παραμονή του κου Τσιρόπουλου ή όχι."

Εγώ αυτό που θέλω να πω και να δηλώσω προς πάσα κατεύθυνση είναι το εξής :

"Μετά την επικοινωνία μου με τους συμπαίκτες μου και αυτή είναι η άποψη σύσσωμου του έμψυχου δυναμικού της ομάδας… θέλω να απευθύνω έκκληση προς τον προπονητή μας κο Τσιρόπουλο να ανακαλέσει την άποψή του και να επιστρέψει στην ομάδα, να συνεχίσουμε τον αγώνα μας , την προσπάθειά μας για να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε εδώ και ενάμιση χρόνο…. που γίναμε μια παρέα, που γίναμε οικογένεια, που μάθαμε να αγωνιζόμαστε και να παλεύουμε στα δύσκολα…! Παράλληλη έκκληση αλλά και ταυτόχρονη απαίτηση απευθύνουμε στην Διοίκηση να προσπαθήσει να μεταπείσει τον coach να επιστρέψει. Ελπίζω να εισακουστούμε και να έχουμε την ταυτόχρονη παραμονή προπονητή και Προέδρου για να συνεχίσουμε μπροστά… όλοι είδαν και κατάλαβαν τι έγινε την Κυριακή… συνεχίζουν από πέρυσι.. δεν πρέπει να τους κάνουμε τη χάρη… πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μαζί… τίποτα δεν τελείωσε… εμείς οι παίκτες το πιστεύουμε.. καλούμε προπονητή και Διοίκηση να μας δείξουν πως το πιστεύουν και αυτοί.
Ευχαριστώ πολύ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates