Social Icons

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Με σούπερ εμφάνιση του Γιώργου Πονηρού η Ερμιονίδα πήρε 0-0 από τον Παναρκαδικό .

ΠΗΓΗ- ΦΩΤΟ  : http://www.arcadiaportal.gr/ 

Δίχως σκορ έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναρκαδικό και την
Ένωση Ερμιονίδας για την 11η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με τον Παναρκαδικό για μία ακόμα φορά να σπατάλα το πρώτο ημίχρονο αλλά και τις ευκαιρίες που είχε στην επανάληψη με τον τερματοφύλακα Πονηρό να κρατά το μηδέν.
Ο πορτιέρο της Αργολικής ομάδας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα καθώς  στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως που  πραγματοποίησε τρομερές επεμβάσεις και έτσι έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του με τους πράσινους από την άλλη να χάνουν την δυνατότητα να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την κορυφή.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναρκαδικός δεν είχε ρυθμό με την Ερμιονίδα να έχει κλείσει καλά τους χώρους και τους πράσινους να προσπαθούν με μακρινές μπαλιές να βγουν στην επίθεση. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 8’ με τους φιλοξενουμένους να χάνουν σπουδαία ευκαιρία με τον Μιχελάκη να μπαίνει στην περιοχή το πλασέ του όμως να φεύγει λίγο άουτ ενώ ο ίδιος παίχτης στο 28’ με σέντρα σου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ψυχογιού.  Καλύτερες στιγμές για τον Παναρκαδικό το σουτ του Τσόφλιου και του Κώτσιρα στο 21’ και στο 34’.
Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν με τον Παναρκαδικό να βγαίνει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στο χορτάρι και να κλείνει την Ερμιονίδα στα καρέ της. Το τριφύλλι με όπλου του τις εκτελέσεις κόρνερ έφθασε σε 3 περιπτώσεις κοντά στο γκολ όμως ο Πονηρός είχε άλλη άποψη κρατώντας με εξαιρετικές επεμβάσεις την εστία του ανέπαφη στις ευκαιρίες του Καστριτσέα στο 55’, του Χατζόπουλου στο 61’ και στην κεφαλιά του Γαρυφαλλόπουλου στο 85’ ενώ υπήρξαν και άλλες χαμένες ευκαιρίες κυρίως από τις επελάσεις και τα σουτ του Κώτσιρα με το 0-0 να παραμένει μέχρι και το φινάλε και τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.


Παναρκαδικός (Αντωνόπουλος): Ψυχογιός, Γογωνάς, Μηλιώτης (76’ Μέλλος), Καστριτσέας, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Σαλαπάτας (54’ Γαρυφαλλόπουλος), Σταθόπουλος, Τσόφλιος (61’ Χρήστου), Καδάς, Κώτσιρας
 Ερμιονίδα (Μαγκαφίνης): Πονηρός, Τζιέρης, Σαμαράς, Γκίτζιας, Μπιμπισίδης, Μαρίνης, Στάικος, Νταμαρλής, Τριμπόνιας (90+1’ Παναγιώτου), Μιχαλάκης (88’ Τριανταφύλλου), Σκεντεράι (68’ Κολλάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates