Social Icons

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Α.Ο.Κρανιδίου : Η «ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΗ» ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ κ. ΒΑΡΕΛΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΜΕ 78-68



Η «ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΗ» ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ κ. ΒΑΡΕΛΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ ΜΕ 78-68
ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΒΑΡΕΛΑ : « Θέλετε να είμαι κάθε Σάββατο κάτω στο γήπεδό σας;»


Με τη "σφαγιαστική" διαιτησία του Β΄ Διαιτητή κ. Βαρελά ο οποίος σφύριξε μαζί με τον κ. Καραλή που είναι και Πρόεδρος των Διαιτητών Μπάσκετ Ανατολικής Πελοποννήσου η ομάδα μας
ηττήθηκε στο Άστρος από τον Πήγασο με 78-68, για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών Αργολιδο-Κορινθίας.
Και τι δεν έκανε ο εν λόγω διαιτητής ώσπου να καθορίσει το αποτέλεσμα του αγώνα με τα σφυρίγματά του !!!

• Σφύριζε ανύπαρκτα φάουλ σε βάρος παικτών μας με στόχο να τους βγάλει εκτός παιχνιδιού και να νευριάσει την ομάδα. Έτσι πολύ νωρίς ο Μαζιώτης χρεώθηκε με τρία φάουλ ( στο 15΄του αγώνα) και έμεινε ουσιαστικά εκτός παιχνιδιού και του χρεώθηκε ανύπαρκτο 5ο φάουλ στο 35΄, ενώ ο Καπόγιαννης στο κρίσιμο Δ΄ δεκάλεπτο χρεωνόταν με φάουλ σε κάθε «άγγιγμα» μέχρι να αποχωρήσει και αυτός.
• Δεν έδινε φάουλ στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων, ιδίως πάνω στον Κορίζη που δέσποζε κάτω από τα καλάθια και πάνω στα γκάρντ (Κοντογιάννης, Καπόγιαννης)
• Έδινε ανύπαρκτα επιθετικά φάουλ στους παίκτες μας σε κάθε πέσιμο των αντιπάλων.
• Κλιμάκωσε τα αντίθετα σφυρίγματα τη στιγμή που η ομάδα μας προηγήθηκε 41-47 στο 3ο Δεκάλεπτο και φαινόταν ότι θα πάρει σιγά-σιγά το ροζ φύλλο του αγώνα.
Στο τέλος του παιχνιδιού και ενώ παράγοντες της ομάδας μας διαμαρτυρήθηκαν έντονα και του τόνισαν ότι σήμερα πρέπει να παραιτηθεί από διαιτητής και να μην ξανασφυρίξει στην Α1 Ανδρών γιατί είναι άσχετος και επικίνδυνος λέγοντάς του μάλιστα να μην σφυρίξει πάλι το Κρανίδι εκείνος απάντησε προκλητικά:
« Θέλετε να είμαι κάθε Σάββατο κάτω στο γήπεδό σας;»
Ταυτόχρονα, η ευθύνη του Α΄ Διαιτητή του αγώνα κ. Κώστα Καραλή ( πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΥΝ.Δ.Κ.ΑΝ.ΠΕΛ) είναι μεγάλη γιατί δεν πήρε πάνω του το παιχνίδι την στιγμή που έβλεπε τι γινόταν στο γήπεδο.
Στην ερώτησή μας πως ένας διαιτητής επιπέδου Α1 Εθνικών Πρωταθλημάτων σφυρίζει με τέτοιους διαιτητές απάντησε ότι « δεν βγάζω εγώ τις διαιτησίες ».
Και εδώ προκύπτει ένα μεγάλο ερώτημα:
Αν ο Πρόεδρος των Διαιτητών δεν έχει λόγο για τις διαιτησίες των παιχνιδιών τότε που πάει το Μπάσκετ της Αργολιδι-Κορινθίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates