Social Icons

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Ηρακλής Ερμιονίδας : Δύο χρυσά και ένα χάλκινο στο 3ο Τουρνουά Judo Panionios Cup.





Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 3ο Τουρνουά Judo Panionios Cup. Οι αγώνες διεξήχθησαν
στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης (Αρτάκης και Εθνικής Στέγης) με την συνεργασία του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ., της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και του Δήμο Νέας Σμύρνης.
Στους αγώνες  και συμμετείχαν 60 σωματεία με 760 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Ανάμεσα στις 60 ομάδες ήταν και ο Ηρακλής Ερμιονίδας ο οποίος  συμμετείχε με 6  αθλητές. Μία ομάδα πού για ακόμα μία φορά μας έκανε υπερήφανους αφού κέρδισε στους αγώνες δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο ενώ από ένα τραυματισμό αθλητή δεν κατακτήσαμε ένα ακόμα μετάλλιο. Και αναφερόμαστε στον Δημήτρη Καισοπουλο ο οποίος ξεκίνησε τους αγώνες με νίκη όμως ένα μικρό πρόβλημα στην μέση πού είχε από την προετοιμασία της ομάδας στην Ρωσία το καλοκαίρι δεν  τον άφησε να συνεχίσει.
Τα δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησε η Καισοπουλου Παναγιώτα και η Γιουγκέρτα Τσανι ενώ το χάλκινο μετάλλιο ο Γιάννης Ζαραφωνίτης. Επίσης εκτός από τα τρία μετάλλια η ομάδα της Ερμιονίδας είχε δύο πλασαρίσματα στην πρώτη εξάδα με τους Αλέξιο και Σπύρο Ζαραφωνίτη οι οποίοι πήραν στην πέμπτη και έκτη θέση τις κατηγορίες τους. Επίσης μεγάλη τιμή για την ομάδα ήταν η βράβευση των χρυσών αθλητών μας από τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας judo Νίκο Ηλιάδη.

Ο Ηρακλής Ερμιονίδας σε 60 ομάδες πήρε την 19η θέση στην γενική βαθμολογία με 11 βαθμούς
Να δώσουμε για μια ακόμα φορά τα συγχαρητήρια μας στην προπονήτρια τους Φατίμα Μπολατάιβα για την υπέροχη δουλειά πού κάνει. Όπως επίσης θα παρακαλούσαμε και τους υπεύθυνους του Δήμου Ερμιονίδας σε θέματα αθλητισμού να προσπαθήσουν να διοργανώσουν ένα τουρνουά judo στην Ερμιονίδα για να γνωρίσει και ο κόσμος την υπέροχη δουλειά πού γίνετε σε αυτή την ομάδα.




Φωτορεπορτάζ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates