Social Icons

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Με Τριανταφύλλου η Ερμιονίδα 2-1 την Καλαμάτα



Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα έκανε η Ερμιονίδα αφού νίκησε την
Καλαμάτα στην Ερμιόνη με σκορ 2-1. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το λάθος να προηγηθούν και το πλήρωσαν από τα θηρία του Κώστα Καλογιαννίδη πού έπαιρναν ώθηση από τους 400 περίπου θεατές πού αψήφησαν το κρύο και τον δυνατό αέρα για να βρίσκονται κοντά στην ομάδα. 

Το φιλμ

1΄λεπτό. Γκολ του Αγγελόπουλου ακυρώθηκε σωστά σαν οφσάιντ.
12’ λεπτό . Μπαλιά του Κωνσταντινίδη στον Αγγελόπουλο πού βγήκε μόνος του με τον Πονηρό , πλάσαρε και την τελευταία στιγμή απέκρουσε με το δεξί του πόδι ο τερματοφύλακας της Ένωσης.
22’ λεπτό. Γκολ Καλαμάτα Σέντρα του Γαλανόπουλου από δεξιά έδιωξε προσωρινά ο Πλαστουργός μπροστά από τον Πονηρό , η μπάλα στρώθηκε στον Παναγιωτόπουλο πού έκανε κεφαλιά και απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο Πονηρός και στην επαναφορά με νέο σούτ ο επιθετικός της Καλαμάτας άνοιξε το σκορ. 0-1

36’ λεπτό. Ο Μιχαλάκης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Στάικος μέσα από ένα όμιλο παικτών πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Θωμά.
37’ λεπτό. Κόρνερ από δεξιά για την Ένωση διώχνει ο Θωμάς με γροθιές , η μπάλα στον Στάικο πού πασάρει στον Μιχαλάκη, σουτ του τελευταίου και η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Θωμά.
45΄λεπτό. Σέντρα από δεξιά του Τζιέρη η μπάλα αποκρούστηκε με το χέρι από τους αμυντικούς χωρίς ο διαιτητής Βλάχος να δείξει τίποτα.
48΄λεπτό. Μπαλιά του Μιχαλάκη από δεξιά στον Στάικο , πρόλαβε την τελευταία στιγμή και μπλόκαρε ο Θωμάς μπροστά από τον Ενωσίτη επιθετικό.
50΄λεπτό. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παναγιωτόπουλου η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πονηρού.
51΄λεπτό. Ο Καλαγκάνης έπεσε και απόκρουσε με το χέρι μπαλιά του Στάικου προς τον Μιχαλάκη πού έφευγε μόνος του προς την εστία του Θωμά χωρίς ο διαιτητής να δείξει τίποτα.

59΄λεπτό. Εκτέλεση φάουλ των παικτών της Καλαμάτας από δεξιά απέκρουσε ο Πλαστουργός μπροστά από τον Πονηρό,  που στρώθηκε στον Αγγελόπουλο πού με κεφαλιά προσπάθησε να παραβιάσει την εστία της Ένωσης όμως ο Μπιμπισίδης σαν από μηχανής Θεός έδιωξε σωτήρια πριν η μπάλα περάσει την γραμμή της εστίας.
64΄λεπτό. Γκολ  Ερμιονίδα.Σέντρα-σούτ του Μαρίνη από αριστερά η μπάλα χτύπησε σε χέρι του Ιλιεφ  και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Στάικος κάνοντας το 1-1.
76΄λεπτό. Γκολ  Ερμιονίδα Μπαλιά του Μαρίνη από το κέντρο του γηπέδου στον ξεμαρκάριστο Τριανταφύλλου πού με μία φωτοβολίδα έξω από την περιοχή «ανατίναξε» τα δίχτυα του Θωμά κάνοντας το 2-1.
86΄λεπτό. Ο Κωνσταντινίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Παναγιωτόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Κώς. Καλογιαννίδης): Πονηρός, Τζιέρης, Σαμαράς, Παναγιωτίδης, Μπιμπισίδης ,Νταμαρλής, Στάικος, Πλαστουργός, ( 61΄ Κολλάς), Σχοινάς,( 46΄Τριανταφύλλου), Μιχαλάκης ( 82΄Τριμπόνιας),  Μαρίνης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Λεων. Μπίλης): Θωμάς, Γαλανόπουλος, Καλαγκάνης, Ίλιεφ, Λέγκα ( 65΄Τορεζάνι), , Λίπι, Κωνσταντινίδης, Τσιμικλής, Παναγιωτόπουλος ( 73΄Αθανασόπουλος),, Κερμενίδης  Αγγελόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates