Social Icons

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Με δύο ροπαλιές η Ερμιονίδα κέρδισε τον Ηρακλή Ψαχνών με 2-0







Η Ένωση Ερμιονίδας επικράτησε στο γήπεδο της Ερμιόνης του Ηρακλή Ψαχνών με 2-0 χάρη σε
δύο γκολ πού πέτυχαν ο Τριμπόνιας έξι λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και στο τέταρτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο νεοεισελθών Σχοινάς.  Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι από τους φιλοξενούμενους , πήραν τα ηνία του αγώνα από το πρώτο λεπτό και προσπάθησαν να επιβάλουν το ρυθμό τους και να προσπαθήσουν να πετύχουν κάποιο γκολ.  Είχαν την ατυχία στο 8ο λεπτό όταν ο Τριανταφύλλου με σουτ σημάδεψε το δοκάρι δημιούργησαν ευκαιρίες και τελικά πέτυχαν το γκολ πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι ¨κυανοκίτρινοι¨ έκαναν το 2-0 και έδιωξαν το άγχος,

Αντίθετα οι διλοξενούμενοι δεν έδειξαν κάποιο φετικό στοιχείο ότι μπορούν να παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία την έκαναν στο 58 λεπτό και αυτή με την βοήθεια του αέρα όταν το φάουλ του Καρκασίνα έδιωξε δύσκολα στο ¨γαμα¨ο Πονηρός 

Το φιλμ




1΄λεπτό. Σουτ Στάικου μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καρατάσου.

5΄λεπτό. Μπαλιά του Τριμπόνια στον Τριανταφύλλου πού σούταρε στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καρατάσου.

8΄λεπτό. Μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να ανοίξει το σκορ όταν ο Τριανταφύλλου σούταρε μέσα από την περιοχή και η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.

29΄λεπτό. Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μιχαλάκη η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

39΄λεπτό. Γκολ Ερμιονίδα. Ο Τριμπόνιας με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καρατάσου ανοίγοντας το σκορ.1-0

49΄λεπτό. Γκολ Ερμιονίδα. Μπαλιά από δεξιά στου Στάικου στον Σχοινά ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

58΄λεπτό. Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να μειώσουν το σκορ όταν ο Καρκασίνας εκτέλεσε φάουλ περίπου από την μεσαία γραμμή και η μπάλα πήρε πορεία προς το «γάμα» της εστίας του Πονηρού ο οποίος απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

65΄λεπτό. Δυνατό σουτ του Μιχαλάκη μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πονηρού άουτ.

66΄λεπτό.Πλασέ του Μουτουσίδη από το ύψος της μικρής περιοχής απέκρουσε δύσκολα στην αριστερή του γωνία ο Πονηρός.

68΄λεπτό. Ο διαιτητής Δραγάτης αποβάλει με δεύτερη κίτρινη τον ποδοσφαιριστή της Ερμιονίδας Νταμαρλή.

74’ λεπτό. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρκασίνα έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Πονηρός.

84΄λεπτό. Ο Καρκασίνας μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων βγήκε μόνος του με τον Πονηρό , όμως το σουτ πού έκανε απέκρουσε δύσκολα ο Αγρινιώτης τερματοφύλακας κρατώντας το «μηδέν» στην άμυνα.

Πολύ καλή η διαιτησία του Αλ.Δραγάτη από την Ανατολική Αττική.



Ένωση Ερμιονίδας ( Δημ.Μαγκαφίνης) : Πονηρός, Σκεντεράι, Σαμαράς, Παναγιωτίδης, Μπιμπισίδης, Νταμαρλής, Στάικος, ( 76’ Πλαστουργός), Μαρίνης, Τριμπόνιας, (71΄Παναγιώτου) Μιχαλάκης, Τριανταφύλλου ( 46΄Σχοινάς).

Ηρακλής Ψαχνών ( Γιαν.Μωυσιάδης) : Καρατάσος, Σπήλιος, Σενάι, Ντέντια, ( 46΄Αθανασίου), Μπριλάκης, Ζαχαράκης, Ντεντής, (65΄Δούλος), Κόκκαλης, Μουτουσίδης, Καπνόπουλος, (46΄Τόρες), Καρκασίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates