Social Icons

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Ενωση Ερμιονίδας-Παναργειακός 1-2





Με δύο γκολ στις αρχές κάθε ημιχρόνου ο Παναργειακός  κέρδισε την Ερμιονίδα στην Ερμιόνη με σκορ 2-1.

Η Ερμιονίδα παρόλο
πού βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ δεν το έβαλε κάτω  δημιούργησε ευκαιρίες  για να ισοφαρίσει αλλά και να περάσει μπροστά στο σκορ όμως οι τελικές προσπάθειες δεν είχαν αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με την επίτευξη του δεύτερου γκολ στο 51΄λεπτό οι γηπεδούχοι και πάλι το πάλεψαν αλλά χωρίς αποτέλεσμα. 


Το φιλμ 


12΄λεπτό Γκολ Παναργειακός Ο Κολλαράς έβγαλε σέντρα από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Νικλιτσιώτη πού έκανε ένα παράξενο σούτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα 0-1

20΄λεπτό. Ο Τριανταφύλλου εκτέλεσε φάουλ από αριστερά ο Στάικος έπιασε κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, απέκρουσε δύσκολα ο Κόκκαλης και η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα, αλλά πρόλαβε ο Σταθάκης πριν η μπάλα περάσει την γραμμή  και έδιωξε σε κόρνερ.

25΄λεπτό. Δυνατό σουτ του Τριανταφύλλου έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Κόκκαλη.

25΄λεπτό. Δυνατό σουτ του Σκεντεράι απέκρουσε δύσκολα στην αριστερή του γωνία ο Κόκκαλης.

40΄λεπτό, Σουτ του Μιχαλάκη μέσα από την περιοχή η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό των φιλοξενούμενων και έφυγε κόρνερ.

42΄λεπτό. Δυνατό σουτ του Τριμπόνια η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κόκκαλη.

51΄λεπτό. Γκολ Παναργειακός. Ο Μπιμπισίδης έδιωξε την μπάλα από την περιοχή της Ερμιονίδας προς το κέντρο εκεί ο Παπαιωάννου έδιωξε με κεφαλιά προς την περιοχή των γηπεδούχων, η μπάλα πέρασε πάνω από τους αμυντικούς , την πήρε ο Δρακάκης και με λόμπα έστειλε την μπάλα πάνω από τον Πονηρό για να γίνει το 0-2.

63΄λεπτό. Σέντρα του Τζιέρη από δεξιά , γυριστή κεφαλιά του Στάικου  μέσα από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κόκκαλη.

65΄λεπτό. Δυνατό σουτ του Νικόλτσιου απέκρουσε σε κόρνερ ο Πονηρός.

76΄λεπτό. Δυνατό σουτ του Σχοινά από δεξιά , η μπάλα  έφυγε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κόκκαλη.

84΄λεπτό. Μπαλιά του Καρέλλη στον Νικλιτσιώτη μέσα στην περιοχή , εκεί ο Μπιμπισίδης τον ανατρέπει και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι. Το εκτελεί ο΄ Παπαστεργιανός και ο Πονηρός πέφτει σωστά στην αριστερή του γωνία και αποκρούει.

89΄λεπτό. Γκολ Ερμιονίδα. Ο Νταμαρλής με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε το σκορ 1-2.

91΄λεπτό. Δυνατό σούτ του Στάικου από το ημικύκλιο της περιοχής απέκρουσε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Κόκκαλης.

Ενωση Ερμιονίδας ( Κώστας Καλογιαννίδης ) : Πονηρός, Τζιέρης, Σαμαράς, ( 78΄Πλαστουργός), Νταμαρλής, Μπιμπισίδης, Σκεντεράι, Στάικος, Τριανταφύλλου ( 69΄Σχοινάς), Μαρίνης, Μιχαλάκης, Τριμπόνιας ( 55΄Κολλάς).

Παναργειακός ( Ρομπέρτο Μπολάνο): Κόκκαλης, Ρότα, Παπαστεριανός, Κολλαράς, Σταθάκης, Παπαιωάννου, Νικλιτσιώτης ,Γκίνο (87 ΄Καρούτας), Δρακάκης, Μανουσάκης ( 75΄Καρρέλης), Μαρίνου ( 64΄Πόυτσι).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates