Social Icons

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Ο.Φ.Ηλιοκάστρου-Παναυπλιακός 0-5




Την ήττα με 5-0 γνώρισε ο Ο.Φ.Ηλιοκάστρου στο γήπεδο της Ερμιόνης από τον Πανναυπλιακό
στα πλαίσια της ένατης αγωνιστικής και έμεινε καθηλωμένος στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με ένα βαθμό. Οι «μελανόλευκοι» φάνηκαν αρκετά κουρασμένοι από την προσπάθεια της Τετάρτης για το κύπελλο στην Κοιλάδα και έτσι η ήττα ήρθε φυσιολογικά.


Το φίλμ


8΄λεπτό.Γκολ Πανναυπλιακός. Ο Μαούρης σέντραρε από δεξιά και ο Χ. Φλεβάρης με πλασέ από το σημείο του πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους 0-1.

30΄λεπτό. Δυνατό σουτ του Χ. Φλεβάρη μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο Μαμουτάι.

36΄λεπτό.Πλασέ του Μαούρη η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μαμουτάι.

37΄λεπτό. Γκολ Πανναυπλιακός. Ο Διαμαντής εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα πήγε στον Μίχο πού ήταν με πλάτη περός την εστία, αυτός έπιασε ένα γυριστό αριστερό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. 0-2.

45΄λεπτό. Σέντρα του Χ. Φλεβάρη από δεξιά ο Μαούρης έπιασε σουτ πάνω στην κίνηση στέλνοντας την μπάλα δίπλα από την δεξιά συμβολή των δοκών του Ηλιοκάστρου.

61΄λεπτό. Γκολ Πανναυπλιακός. Ο Μαούρης έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά και ο Χ. Φλεβάρης πετάχτηκε στο δεύτερο δακάρι και με κεφαλιά έκανε το 0-3.

67΄λεπτό. Δυνατό σουτ του Ευσταθίου μέσα από την περιοχή μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Μαμουτάι.

71΄λεπτό. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοξίδη η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Αναστασάκη.

76΄λεπτό. Δύσκολη απόκρουση του Αναστασάκη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοροντίνη από το ύψος της περιοχής.

77΄λεπτό. Κόκκινη κάρτα ( 2η κίτρινη) στον Φράγκο.

86΄λεπτό. Γκολ Πανναυπλιακός .Ο Ευσταθίου σούταρε μέσα από την μεγάλη περιοχή η μπάλα αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή από τον Κοξίδη έφυγε παράλληλα προς την εστία και εκεί χτύπησε στον Ντάκο και έγινε το 0-4.

88΄λεπτό. Γκολ Πανναυπλιακός, ο Χ. Φλεβάρης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Δρυμούρας με κεφαλιά έκανε το τελικό 0-5.

Άριστη η διαιτησία του Ζώη και των βοηθών του .

Ο.Φ.Ηλιοκάστρου : Μαμουτάι, Δρούγκας, Τζανής, ( 46΄Κοροντίνης), Ντάκος, Δαγρές, Φράγκος, Κοξίδης, Αποστόλου, (  64΄Μερτύρης), Μπουγιούρδας, Κατσάβελλας, Μιχαήλ.

Πανναυπλιακός 2011 : Αναστασάκης, Ξύλινας, Μίχος, Τσακνάκης, Μιχαλόπουλος, Μπούκουρης, ( 80΄Δρυμούρας), Γ. Φλεβάρης ( 86΄Μετρητίδης), Χ. Φλεβάρης, Ευσταθίου, Διαμαντής, ( 69΄Αυγουστόπουλος), Μαούρης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates