Social Icons

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Ενωση Ερμιονίδας :Ανακοίνωσε πέντε μεταγραφές




Ούτε μία , ούτε δύο , ούτε τρεις αλλά πέντε μεταγραφές ανακοίνωσε
πριν από λίγο το γραφείο τύπου της Ενωσης Ερμιονίδας. Πρόκειται για τον Χρήστο Παναγιωτίδη 25 χρονών κεντρικό αμυντικό από τον Εθνικό Γαζώρου ομάδα της football league  με 15 συμμετοχές Τον 23χρονο Αλέξανδρο Καμπούρη αμυντικό από την Ζάκυνθο, Τον Διονύση Πλαστουργό 21ετών  επιθετικό από την Δόξα Μανωλάδας  τον Ρέμο Μαρίνη 24 ετών αμυντικό χάφ από τον Ερμή Κιβερίου και τον  Βασίλης Γκίτζια 20 ετών κεντρικό αμυντικό  από τη Σπάρτη. 

Το δελτίο τύπου

  

Η Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Παναγιωτίδη , Αλέξανδρο Καμπούρη, Διονύση Πλαστουργό  , Ρέμο Μαρίνη, και Βασίλη Γκιτζιά.

Ο Χρήστος Παναγιωτίδης  είναι 25 χρονών  (8/2/90) και αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός. Έχει αγωνιστεί στην Καστοριά , Πανναξιακό και στον Εθνικό Γαζώρου.

 Ο Αλέξανδρος Καμπούρης είναι 23 χρονών ( 05/07/1993) και αγωνίζεται σαν αμυντικός Έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο ως ερασιτέχνης, σε Εθνικό Πειραιά και Εθνικό Αστέρα ,Φωκικό και Ζάκυνθο.

Ο Διονύσης Πλαστουργός είναι 21 ετών και αγωνίζεται σαν επιθετικό αριστερό χάφ, Έχει αγωνιστεί  στον Πανηλειακό , στους Νέους Του Ολυμπιακού , στους Νέους της ΑΕΚ ενώ τις δύο τελευταίες χρονιές αγωνιζόταν στην Δόξα Μανωλάδας.

Ο Ρέμος Μαρίνης είναι 24 ετών ( 05/02/1991) και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου. Προηγούμενη ομάδα του ο Ερμής Κιβερίου ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για πέντε χρόνια στις μικρές ομάδες του Παναθηναϊκού και στον Βύζαντα Μεγάρων στην football league.

Ο Βασίλης Γκιτζιάς είναι 20 ετών ( 1995) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε από πολύ μικρός στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης όπου και διακρίθηκε Οι καλές εμφανίσεις του κέντρισαν το ενδιαφέρον της αγγλικής Ίπσουιτς και τον κάλεσε να δοκιμαστεί και άφησε καλές εντυπώσεις. Επίσης έχει δοκιμαστεί με την Εθνική Ομάδα U-17 της Αυστραλίας. Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η ομάδα της Σπάρτης.


Καλωσορίζουμε τον Χρήστο, τον Αλέξανδρο , τον Διονύση, τον Ρέμο και τον Βασίλη στην οικογένεια της Ένωσης Ερμιονίδας και τους ευχόμαστε μόνο επιτυχίες.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates