Social Icons

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Στον Αία Γαστούνης ο Κ.Βλαχόπουλος



Ποδοσφαιριστής του Αίαντα Γαστούνης είναι από το απόγευμα της Πέμπτης ( 3/9) ο πρώην πλέον επιθετικός της Ερμιονίδας Κώστας Βλαχόπουλος σύμφωνα
με δημοσίευση του http://olympiasports.gr/. 

Το δημοσίευμα χαρακτηρίζει την μεταγραφή του Βλαχόπουλου σαν βόμβα. Και πώς να μην είναι άλλωστε αφού η θέση και η αξία του Κώστα είναι στις Εθνικές κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να ευχηθούμε στον Κώστα να έχει ένα καλό πρωτάθλημα και να ανεβάσει τον ιστορικό Αίαντα Γαστούνης στην Γ' Εθνική και τον ευχαριστούμε για τα υπέροχα γκολ πού μας χάρισε αυτά τα δύο χρόνια πού ήταν μαζί μας. 

Το δημοσίευμα του Olympiasports.gr/

"
Πραγματική… βόμβα εξαπέλυσε ο Αίας, καθώς κατάφερε να κάνει δικό του έναν από τους πλέον έμπειρους Ηλείους μεσοεπιθετικούς, ο οποίος έχει αμέτρητες παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες.

Ο λόγος για τον Κώστα Βλαχόπουλο, ο οποίος είπε το πολυπόθητο «ναι» στους ιθύνοντες του «Άγιαξ» και σήμερα μάλιστα αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Η μεταγραφή αυτή ενισχύσει σε τεράστιο βαθμό την ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία, γεγονός που αποτελεί εγγύηση. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι οι «μνηστήρες» για την απόκτησή του ήταν και φέτος πολλοί…
Να σημειώσουμε ότι ο Βλαχόπουλος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική και στην Ένωση Ερμιονίδας, ενώ έχει περάσει από Πανηλειακό, ΠΦΟ Πανόπουλο κ.α."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates