Social Icons

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Φιλική νίκη ο Ο.Φ.Ηλιοκάστρου -κέρδισε 3-2 τον Ποσειδώνα στα Δίδυμα


Σε φιλικό αγώνα πού έγινε την Τρίτη (2/9) στα Δίδυμα ο Ο.Φ. Ηλιοκάστρου κέρδισε τον τοπικό Ποσειδώνα με 3-2.
Οι γηπεδούχοι στο
πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτεροι των φιλοξενούμενων πέτυχαν ένα γκολ δημιούργησαν ευκαιρίες  και είχαν και τρία δοκάρια . Στην επανάληψη ο Θανάσης Μαλτέζος έκανε εννέα αλλαγές δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους ποδοσφαιριστές του να αγωνιστούν με συνέπεια να αποσυντονιστεί η ομάδα και να « έρθει»  αυτό το 3-2.
Ο Ο.Φ.Η. έδειξε πολύ καλά στοιχεία και έδειξε ότι θα   θα είναι υπολογίσιμος αντίπαλος . Πολύ καλή παρουσία στον αγώνα είχε ο νεαρός τερματοφύλακας Μαμουτάι.
Ο Ποσειδώνας προηγήθηκε στο 28’ λεπτό με αυτογκόλ του Ευσταθίου όταν ο Μπροδήμας σούταρε από δεξιά η μπάλα χτύπησε στον Ευσταθίου για να γίνει το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 55’ λεπτό ο Μπουργιούρδας με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1   .Λίγα λεπτά αργότερα ο Κοξίδης έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά και ο Μερτύρης έκανε το 1-2. Στο 75’ λεπτό ο Ηλίας Δρούγκας έβγαλε ωραία ασίστ στον Μπουγιούρδα και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 1-3. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 87’ λεπτό με σουτ του  Σκαρπινάκη μέσα από την περιοχή.

Ποσειδώνας Διδύμων : Αποστόλου Γιάννης , Δ.Προσύλης , Μπάρδης,  Στεργίου , Μούγιος , Γ. Προσύλης , Αντωνόπουλος , Κοτσοβός, Τρέσα , Απόστολου Αργύρης, Μπροδήμας.

Ο.Φ. Ηλιοκάστρου : Μαμουτάι,  Δαγρές Ανδ., Δρούγκας (40’  Τζανής Ηλ. ) Ζαρουχλιώτης (70 Δεστές Βας.),Ευστάθίου,  Απόστολου Αν.,   Φράγκος Ευαγ. Καλατζής,  Κοξίδης, Μερτύρης,(75’  Μπουγιούρας Δημ),  Μπουγιουρδας( 80’ Οικονομόπούλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates