Social Icons

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Α.Ε.ΣΠΑΡΤΗΣ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 1-1

http://sport.argonafplia.gr

Τα έπαιξε όλα για όλα στο τέλος η Ερμιονίδα και ανταμείφθηκε για την προσπάθειά της, ισοφαρίζοντας
και φεύγοντας με ένα πολύτιμο βαθμό από την πολυδιαφημισμένη Σπάρτη.

Ήταν ενα παιχνίδι με δυο όψεις: στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν , κατάφεραν τα γρήγορο γκολ, αλλά από κει και πέρα γενικά ήταν μια φλύαρη ομάδα, χωρίς ευκαιρίες.

Η Ερμιονίδα παρά την ελλιπή της προετοιμασία, σταδιακά βελτιώθηκε, έβγαλε το ημίχρονο με το 1-0 και στο δεύτερο μπήκε αποφασισμένη να διεκδικήσει κάτι περισσότερο και μάλιστα στο τελευταίο τέταρτο ήταν η ομάδα που πίεζε, έπαιξε και με τέσσερις επιθετικούς, ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος και φαινόταν πως αν είχε χρόνο να διεκδικούσε και κάτι περισσότερο.

Βοήθησε φυσικά και η αποβολή που είχε στο 60' η ομάδα της Σπάρτης.

Τα γκολ πέτυχαν ο Aναστασάκος στο 11′ από πάσα του Τάντιτς, και ο Στάϊκος με πέναλτι στο 87′.

Στο 87' ο Μιχαλάκης βρήκε τον Στάικο, που βρέθηκε μόνος στο κέντρο άμυνας και ανατράπηκε, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στις καθυστερήσεις ο Πονηρός είχε μια σωτήρια επέμβαση στην πίεση που άσκησε η Σπάρτη με τρία συνεχόμενα κόρνερ.

Α.Ε. Σπάρτη (Σ.Αντωνίου):  Τσέλιος, Σιώπης, Τέλλος, Γκαλίτσιος, Δημολιός, Καλογέρης (70′ Χαλίλι), Μπιταξής, Οικονομόπουλος, Τάντιτς, Ηλιόπουλος (61′ Σπηλιωτόπουλος), Αναστασάκος (80′ Μπεγλετζής).

Ένωση Ερμιονίδας (Ν.Καλογιαννίδης): Πονηρός, Τζιέρης, Σαμαράς, Παναγιωτίδης, Γκίτζιας (80' Τριανταφύλλου), Κιοσσές, Στάϊκος, Νταμαρλής, Μαρίνης (76′ Σχοινάς), Μιχαλάκης, Πλαστουργός (Κολλάς 46′).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates