Social Icons

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Κορωνίδα Κοιλάδας : Ανανέωσε ο Μπούρας-Φιλικό με Πανασιναικό.


Ποδοσφαιριστής της Κορωνίδας Κοιλάδας θα είναι  ο Σωτήρης Μπούρας. και
την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 31χρονος επιθετικός συναντήθηκε το πρωί του Σαββάτου ( 29/8) με τον πρόεδρο της ομάδας Παναγιώτη Ηλιού και σε λίγα λεπτά έδωσαν τα χέρια για την επέκταση της συνεργασίας τους.
Εδώ να αναφέρουμε ότι ο  Σωτήρης Μπούρας είχε πολλές προτάσεις από ομάδες όμως προτίμησε και πάλι τους "κυανόλευκους".Το Sport-Ermionida επικοινώνησε με τον 31χρονο επιθετικό λίγο μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας ο οποίος δήλωσε  :
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα γιατί το ήθελα πολύ. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και μαζί με τους συμπαίκτες να καταφέρουμε να κάνουμε πραγματικότητα τους στόχους μας. To φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο από το περσινό γιατί όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί , αλλά πιστεύω πως με δουλειά, υπομονή και επιμονή θα είμαστε στις πρώτες θέσεις του Πρωταθλήματος».

Εν τω μεταξύ οι " κυανόλευκοι" δίνουν σήμερα στις 6 στο Δρέπανο φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Πανασιναικό. Θα είναι ένα καλό τεστ  για τον Θανάση Τσιρόπουλο να δει την ομάδα του " επί χόρτου" σε αγώνα μετά από 19 ημέρες σκληρών προπονήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates