Social Icons

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Κορωνίδα Κοιλάδας : Απέκτησε Δημ.Χαμηλό- Ανανέωσαν τρείς.


Στην ανανέωση τριών ακόμα ποδοσφαιριστών αλλά και μίας μεταγραφής προχώρησε
η διοίκηση της  Κορωνίδας Κοιλάδας την εβδομάδα πού διανύουμε . 
Συγκεκριμένα την Τετάρτη ανανέωσε τη συνεργασία για επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον 23χρονο επιθετικό Αλεξάντρ Σαγκατέλωφ τον Σταματη Χατζησταύρου (26 ετών, Μέσο) και και τον Σταύρο Γιαννακόπουλο (30 ετών, Επιθετικό).
Το Σάββατο οι "κυανόλευκοι" ανακοίνωσαν μέσω του γραφείου τύπου της ομάδας και τον αντικαταστάτη του Ορέστη Γκιόκα πού είναι ο 28χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Χαμηλός. 

Το δελτίο τύπου για Σαγκατέλωφ, Χατζησταύρου και Στ. Γιαννακόπουλο.

Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλεξαντρ Σαγκατελοβ (23 ετών, Επιθετικό), τον Σταματη Χατζησταύρου (26 ετών, Μέσο) και τον Σταύρο Γιαννακόπουλο (30 ετών, Επιθετικό) για την νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Πρόκειται για τρεις ικανότατους και έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα χρώματα της Κορωνίδας που έχουν προσφέρει πολλά.
Τους ευχόμαστε να έχουν μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.
 

Το δελτίο τύπου για τον Δημήτρη Χαμηλό 

Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με τον Δημήτρη Χαμηλό (28 ετών, Τερματοφύλακα), καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016. 

Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει παραστάσεις και από μεγαλύτερη κατηγορία και μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί (κατά σειρά) με τα χρώματα του Παναθηναϊκού (Ακαδημίες), της Κηφισιάς (Α Αθήνας), του Δυοβουνιώτη (Α Αργολίδας), Πανναυπλιακού (Δ΄ Εθνική), των Μελισσίων (Α Αθήνας) και τέλος, πέρυσι το πρώτο μισό την Δάφνη Ερυθρών (Α Βοιωτίας) και το δεύτερο μισό στον Ακράτητο με τον οποίο στέφθηκε νταμπλούχος αλλά δεν κατάφερε την άνοδο στα μπαράζ για την Γ Εθνική. 

Θα κληθεί να αντικαταστήσει τον μεγάλο άτυχο της περυσινής χρονιάς Ορέστη Γκιόκα ο οποίος θα υποβληθεί σε επέμβαση στον τραυματισμένο του ώμο και με την μετέπειτα αποθεραπεία του θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, επιστρρέφοντας είτε προς το τέλος της, είτε την επόμενη υγειής και δυνατός για νέες επιτυχίες.

Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Δημήτρη στην οικογένεια της Κορωνίδας Κοιλάδας, είμαστε πεπεισμένοι πως θα προσφέρει τα μέγιστα και του ευχόμαστε να έχει μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates