Social Icons

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Κορωνίδα Κοιλάδας: Επέστρεψαν Θ.Δρίτσας και Δ.Μπασιμακόπουλος

 Δύο ποδοσφαιριστές πού έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο παρελθόν με τα
χρώματα της Κορωνίδας επέστρεψαν . Ο λόγος για τον αειθαλή Θοδωρή Δρίτσα ο οποίος επέστρεψε στους "κυανόλευκους" μετά από δυο χρόνια απουσίας και ο Διονύσης Μπασιμακόπουλος ο οποίος επέστρεψε και αυτός στην ομάδα της καρδιάς του μετά από επίσης  δύο χρόνια περίπου ύστερα από ένα σοβαρό τραυματισμό. 

Το δελτίο τύπου 

Μετά το πέρας των εργομετρικών εξετάσεων και μπαίνοντας σιγά σιγά σε φουλ ρυθμούς και στο "μοντάρισμα" της ομάδας μας, ο Α.Ο. "Κορωνίς" Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεγάλη επιστροφή δύο ποδοσφαιριστών με 2-3 χρόνια απουσίας από την ομάδα μας. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι ο πολύπειρος αμυντικός μέσος Θοδωρής Δρίτσας (37 ετών) και το τανκ της επίθεσης της Κορωνίδας κατά το παρελθόν Διονύσης Μπασιμακόπουλος (24 ετών) αφού ήρθαν σε συμφωνία με την διοίκηση της Κορωνίδας για την νέα σεζόν 2015-2016. 
Αναμένεται να προσφέρουν τα μέγιστα ο καθένας με τον δικό του τρόπο και το δικό του μετερίζι για το καλό της ομάδας, βοηθώντας την να πετύχει τους στόχους της. 
Να σημειωθεί πως το θωρηκτό της επίθεσης της Κορωνίδας μέχρι πριν 3 χρόνια Διονύσης Μπασιμακόπουλος επιστρέφει πολύ ανανεωμένος, δυνατός και σιδερένιος στους αγωνιστικούς χώρους μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε στο εν λόγω διάστημα. 
Και ο Θοδωρής Δρίτσας όμως, μετά από ένα διάστημα απουσίας του από την Κορωνίδα, επιστρέφει στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι, θέλοντας να συνεχίσει να προσφέρει σε αυτή και να την βοηθήσει ξανά στην πορεία της προς την κορυφή. 
Τους ευχόμαστε μια σεζόν γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates