Social Icons

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Γ’ εθνική : Ποδοσφαιριστές στα όρια του εξευτελισμού και της πείνας !

ΠΗΓΗ : http://pamebala.gr/

Στην Ελλάδα της κρίσης όλοι οι δήθεν παράγοντες βρίσκουν εύκολα την δικαιολογία της κακής οικονομικής συγκυρίας και φλομώνουν στο ψέμα… τους ποδοσφαιριστές αναγκάζοντας τους να ζουν σαν ρακοσυλλέκτες .

Ασφαλώς και κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι η χώρα μας περνά δύσκολες στιγμές και είναι παράλογο να μιλάμε για ποδόσφαιρο όταν ο άλλος δεν έχει ένα πιάτο φαί .
Δεν είναι λίγες βέβαια οι στιγμές που κάποιοι ποδοσφαιριστές μετανιώνουν για τις επιλογές τους και προσπαθούν να βρουν τρόπους για να ‘’σπάσουν ’’την συμφωνία με τον εκάστοτε ματαιόδοξο …και ονειροπόλο πρόεδρο . Χωρίς βέβαια  αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και υγιώς σκεπτόμενοι πρόεδροι που αναζητούν τίμιες και καθαρές διαδικασίες .
Έτσι λοιπόν στην Ελλάδα των 300 ευρώ συντάξεων φτάσαμε και στα 300 ευρώ μηνιαίων αποδοχών για τους ποδοσφαιριστές που μετακινούνται δεξιά και αριστερά με φιλόδοξο στόχο μια θέση στο πάνθεον του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ναι καλά διαβάσατε υπάρχουν συμφωνίες 300 ευρώ σπίτι και φαί μαζί …και αν θες αν δεν θες βρες αλλού ομάδα.
Ενός ποδοσφαίρου που δυστυχώς έχουν παρεισφρήσει κατά δεκάδες αναξιόπιστοι ‘’παράγοντες’’ και χειραγωγημένοι ποδοσφαιριστές που για 300 ευρώ μισθό τον μήνα μπορούν άνετα και χωρίς δεύτερη κουβέντα να ….   ακολουθήσουν   τις εντολές πριν από έναν αγώνα ….για ένα αποτέλεσμα ικανό να τους δώσει ένα έξτρα πριμ επιβίωσης.
Τα γεγονότα της καθημερινότητας  τραγελαφικά και αστεία. Η ζωή των ποδοσφαιριστών ένα μαρτύριο και ο απόλυτος εξευτελισμός αναμφισβήτητα είναι δεδομένος.
Δυστυχώς εκεί φτάσαμε όταν απροστάτευτα τα σωματεία αφήνουν τα κλειδιά …πάνω στην πόρτα και ο κάθε περαστικός και πονηρός μπορεί να μπεί μέσα και να διοικήσει…
Οι καταγγελίες που φθάνουν  στο Πάμε Μπάλα είναι πολλές και ίσως θα χρειάζονταν χιλιάδες λέξεις για να αποτυπώσουμε κάθε κωμικοτραγική εικόνα της θολής καθημερινότητας αυτών των παιδιών που από την μια κάνουν προπόνηση και λίγο αργότερα φεύγοντας από το γήπεδο κλαίνε για την μοίρα τους και ζητούν μέσω τρίτων  να βρουν άλλες ομάδες όπου και εκεί πιθανόν να είναι οι ίδιες συνθήκες ..ίσως χειρότερες …ίσως και καλύτερες.
Για παράδειγμα πριν από λίγες ημέρες ποδοσφαιριστές πήγαν να φάνε σε ψαροταβέρνα που είχε συμφωνία με την ομάδα και έκπληκτοι είδαν στα πιάτα τους μια μακαρονάδα στην μέση ! Στην εύλογη ερώτηση μάλιστα γιατί μια και όχι ο καθένας από μία, πήραν την απάντηση από τον καταστηματάρχη πως αυτή ήταν η εντολή του διατροφολόγου της ομάδος !!!!!!!!!
Για γέλια και για κλάματα δυστυχώς .Και όταν το κλάμα προέρχεται από κάτι παραδείγματα όπως το παραπάνω  αντιλαμβάνεστε πόσο εύκολο είναι το γέλιο όταν ποδοσφαιριστές σε άλλη περίπτωση έμαθαν πως οι μπάλες είναι αγορασμένες από τα  JAMBO !!!!
Οι δε συνθήκες διαβίωσης σαφώς και τριτοκοσμικές καθώς το στοίβαγμα των Πακιστανών σε λίγο καιρό θα μοιάζει όαση μπροστά σε σκηνές  τριών και τεσσάρων ατόμων να κοιμούνται …αγκαλιά στο ίδιο κρεβάτι η ακόμη και στρωματσάδα !!!
Τα συμφωνητικά δε (πλέον δεν υπάρχει συμβόλαιο ) σκοπίμως τα καθυστερούν είτε γιατί θέλουν να τους εκβιάσουν έως την τελευταία στιγμή έτσι ώστε οι άλλες ομάδες να έχουν κλείσει τα ρόστερ τους και να μην έχουν άλλη επιλογή από το να δεχτούν τα 300 ευρώπουλα της πείνας είτε για να ξεκινήσει το περιβόητο πρωτάθλημα της κακιάς ώρας και να μοντάρουν όπως λένε οι ίδιοι στην πιάτσα ένα δυο παιχνίδια για να ξελασπώσουν.
Κι όλα αυτά με την απόλυτη συμφωνία και συνδρομή των προπονητών …κομπάρσων αν θέλετε που για 1000 ευρώ κάνουν επίκυψη στον εργοδότη τους. Πολλοί από αυτούς μάλιστα έχουν τα θράσος να ακυρώνουν τελευταία στιγμή φιλικά παιχνίδια που είχαν προγραμματίσει δίνοντας στυγνά τον πρόεδρο τους στους συναδέλφους τους προπονητές …..’’δεν φταίω εγώ αλλά ο Μ…...Σ ο από πάνω που μου τα ακύρωσε ‘’
Λέτε να είναι αυτοί όλοι όσοι κυκλοφορούν τόσο έξυπνοι και οι εταιρείες να είναι τόσο ηλίθιες ? Ειδικά τώρα που κάθε ημέρα βρωμάει ολοένα και περισσότερο στην πιάτσα πόσο παράξενο θα είναι το πρωτάθλημα της     Γ εθνικής?
Ο Μιχάλης Τζανόπουλος πάντως στην ΕΠΟ δεν έχει σκοπό να αφήσει τον καθένα να κάνει το πρωτάθλημα τσίρκο. Γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια τι και πως αλλά και ποιος !!
Κοντά σε αυτόν οφείλουμε και όλοι εμείς να βάλουμε πλάτη και να προστατέψουμε το ποδόσφαιρο από κάθε κακόβουλη πράξη και να γνωστοποιούμε ότι γνωρίζουμε είτε στις αστυνομικές αρχές είτε στα αρμόδια όργανα.
Υ.Γ Όσοι ποδοσφαιριστές θέλουν να καταγγείλουν συμπεριφορές παραγόντων είτε για αθέτηση συμφωνίας είτε για παράνομες πράξεις εγκληματικού χαρακτήρα μπορούν άφοβα και με εχεμύθεια να μας στείλουν  στο info@athleticproductions.gr ότι επιθυμούν και να δημοσιευτεί.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates