Social Icons

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Περιμένει τη Superleague η Football League


Πηγή : http://www.sport24.gr

Μια από τα ίδια στο διοικητικό συμβούλιο της Football League την Τρίτη (21/7, 13.00). Τα μέλη της διοργανώτριας εξαρτώνται άμεσα από τις αποφάσεις και τις κινήσεις της Superleague, οπότε από τη στιγμή που
ούτε εκεί έχουν ξεκαθαρίσει τα δεδομένα, δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό στη Β' Εθνική.
Στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία περιμένουν να επικυρωθεί πρώτα η βαθμολογία της Superleague, να δουν ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν, ποιες και πόσες θα δηλώσουν συμμετοχή στη Football League (θα πρέπει να το κάνουν μέσα σε 72 ώρες μετά την επικύρωση της βαθμολογίας της Superleague), προτού προχωρήσουν στις δικές τους κινήσεις, ώστε να διαμορφωθεί ο χάρτης της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η ημερομηνίας έναρξης του επόμενου πρωταθλήματος δεν έχει καθοριστεί και ο χρόνος κυλά. Όλα αυτά την ίδια ώρα που η πρόταση του ΟΠΑΠ δεν είναι ικανοποιητική. Τα χρήματα που προσφέρονται δεν είναι αρκετά και τα μέλη της διοργανώτριας της Football League επισημαίνουν πως έτσι δεν μπορούν ούτε να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα.
Ο πρόεδρος Σπύρος Καλογιάννης έχει εξουσιοδοτηθεί να έχει νέο γύρο επαφών, προκειμένου να επιτύχει μια καλύτερη συμφωνία, που θα είναι προς όφελος των ομάδων της Football League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates