Social Icons

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Κορωνίδα Κοιλάδας : Ανανέωσε και ο Μιχάλης Βιρβίλης



Μετά τον Παναγιώτη Μέγα , ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του υπάρχοντος ρόστερ, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην άκρως πετυχημένη πορεία της Κορωνίδας Κοιλάδας  την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ανανέωσε την συνεργασία του με τον σύλλογο.
Ο λόγος για τον 22χρονο αμυντικό Μιχάλη Βιρβίλη ( 16 συμ 3 γκολ)  που συμφώνησε στην επέκταση της συνεργασίας του, με τον σύλλογο να επισημοποιήσει την παραμονή του στο έμψυχο δυναμικό, με την ακόλουθη ανακοίνωση, που αναρτήθηκε στο επίσημο blog της Κορωνίδας.
 
Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 23χρονο αμυντικό Μιχάλη Βιρβίλη, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. 
Πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο νέο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί (κατά σειρά) στον Ερμή Ερμιόνης, Παναρκαδικό, ΑΕΚ Τρίπολης, Ένωση Ερμιονίδας και Κυβέρι και πέρυσι από τον Ιανουάριο στην Κορωνίδα. Ήταν από τους βασικούς συντελεστές της πορείας προς την κατάκτηση του Κυπέλλου Αργολίδας και της κατάληψη της 2ης θέσης του Πρωταθλήματος. 
Τον ίδιο πρωταγωνιστικό ρόλο είμαστε πεπεισμένοι πως θα διαδραματίσει και την νέα σεζόν.
Τον καλωσορίζουμε ξανά και του ευχόμαστε να έχει μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.
 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates