Social Icons

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Κορωνίδα Κοιλάδας : Ανανεώνουν οι "παλιοί" και το νέο αίμα.





Τον προγραμματισμό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό η διοίκηση της Κορωνίδας Κοιλάδας. Η αρχή έγινε με την
ανανέωση της συνεργασίας του  προπονητή της ομάδας Θανάση Τσιρόπουλου ο οποίος θα έχει στο πλευρό του όπως ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες τον προπονητή των ακαδημιών Σάββα Γκίκα.
Τώρα όσο αφορά το ρόστερ της ομάδας ο πρώτος πού πέρασε το κατώφλι των γραφείων και ανανέωσε ήταν ο φυσικός αρχηγός της ομάδας ο Παναγιώτης Μέγας. Τον ακολούθησαν το νέο αίμα της  ομάδας  πού είναι ο Ανδριανός Αλεξανδρής (18 ετών, Μεσοεπιθετικός), ο  Αντώνης Ζέρβας (18 ετών, Αμυντικός), ο Μιχάλης Ζέρβας (17 ετών, Αμυντικός), ο Βαγγέλης Λάμπρου (15 ετών, Μεσοαμυντικός), ο Κων/νος Μπάζος (15 ετών, Μέσος),ο  Δημήτρης Κουτσαύτης (16 ετών, Μέσος) και ο Σταύρος Μπάζος ( 17 ετών, Μεσοεπιθετικός).
Επίσης είπαν το «ναι» οι  Γιάννης Λάμπρου (25 ετών, Αμυντικός), ο Γιάννης Κοτσαράς (23ετών, Αμυντικός) και ο  Γιάννης Γιαννακόπουλος (23 ετών, Μεσοαμυντικός).
Εντός της εβδομάδας εχουν κληθεί να συζητήσουν ο Μάριος Χιόνης , ο Γιώργος Τασσιόπουλος και ο Γιάννης Σταμματέλος.
Στον μεταγραφικό τομέα οι «κυανόλευκοι» έχουν σαν πρώτο στόχο να βρουν ένα άξιο αντικαταστάτη του Νικήτα Γκρεβτσίδη ο οποίος μετακόμισε στον Αστέρα Βλαχιώτη και του τερματοφύλακα Ορέστη Γκιόκα ο οποίος υποφέρει από τραυματισμό στην ωμοπλάτη
Τέλος η έναρξη της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 10 Αυγούστου στο γήπεδο της Κοιλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates