Social Icons

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Κορωνίδα Κοιλάδας :Η σημαία ( Παν.Μέγας ) στον ιστό της - Βοηθός προπονητή ο Σάββας Γκίκας





Στην ομάδα, την οποία υπηρετεί  με συνέπεια από την αρχή της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας και  έχοντας ως κορυφαία στιγμή
την κατάκτηση του κυπέλλου Αργολίδας την χρονιά πού πέρασε  αποφάσισε να συνεχίσει  την ποδοσφαιρική του  σταδιοδρομία του ο Παναγιώτης Μέγας .

Ο 27χρονος αρχηγός της Κορωνίδας Κοιλάδας  θα συνεχίσει να αποτελεί το στήριγμα του προπονητή Θανάση Τσιρόπουλου  εντός κι εκτός αποδυτηρίων, όπως και το στήριγμα των νεαρών ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν για λογαριασμό των «κυανόλευκων » της Ερμιονίδας  και θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν από ένα πολύπειρο ποδοσφαιριστή,( παρόλο το νεαρό της ηλικίας του)  που έχει φάει τα γήπεδα με το «κουτάλι».


Επίσης σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Κορωνίδας βοηθός του Θανάση Τσιρόπουλου για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα είναι ο Σάββας Γκίκας (μέχρι πρότινος προπονητή των τμημάτων υποδομής)  ο οποίος είναι προσωπική επιλογή του Κουτσοποδιώτη προπονητή. 

Οι ανακοινώσεις 

Παναγιώτης Μέγας 


Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Μέγα (27 ετών, Μέσος) για την νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Πρόκειται για τον Αρχηγό της ομάδας μας, έναν έμπειρο πια ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έχει προσφέρει πολλά, όντας και ο πρώτος αρχηγός στην ιστορία του Συλλόγου που σηκώνει "κούπα" ως Κυπελλούχος Αργολίδας την σεζόν που τελείωσε. 
Εχουμε την σιγουριά πως θα προσφέρει τα μέγιστα και θα έχει όπως πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο και την ερχόμενη σεζόν. 
Του ευχόμαστε να έχει μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.
Σάββας Γκίκας 
Ο Α.Ο. "Κορωνίς" Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σάββα Γκίκα, μέχρι πρότινος προπονητή των τμημάτων υποδομής του Σωματείου μας (προπαίδες & τζούνιορς), αυτή τη φορά ως βοηθός προπονητή στο ανδρικό τμήμα της Κορωνίδας. Ο Σάββας Γκίκας αποτελεί προσωπική επιλογή του Θανάση Τσιρόπουλου και μετά την άριστη συνεργασία τους την περυσινή σεζόν σε θέματα Ακαδημιών, θα συνεργαστούν και σε επίπεδο 1ης ομάδας. Για τον κο Γκίκα αυτή θα είναι η πρώτη του εμπειρία σε επίπεδο ανδρικού τμήματος, στην προπονητική καριέρα που έχει επιλέξει ν' ακολουθήσει.
Του ευχόμαστε μια σεζόν γεμάτη εμπειρίες, υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates