Social Icons

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΥΟ ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΣΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ


Ανω-κάτω γίνονται τα πλέι-άουτ της Football League, μετά την απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ να τιμωρήσει λόγω
χρεών τις ΠΑΕ Ζάκυνθος και Καλλιθέα.
Μετά από σχετικές προσφυγές του Γιώργου Νικολέτου (κατά της Ζακύνθου) και του Σωτήρη Λυμπερόπουλου (κατά της Καλλιθέας), το αρμόδιο όργανο αποφάσισε να αφαιρέσει δύο βαθμούς από κάθε ομάδα, ενώ, αν οι ποδοσφαιριστές δεν εξοφληθούν, θα κατακυρώνονται υπέρ των αντιπάλων τα επόμενα παιχνίδια.

Η εξέλιξη αυτή αλλάζει άρδην τα δεδομένα στα πλέι-άουτ. Στον 1ο όμιλο, η Καλλιθέα υποχωρεί από τους 18 στους 16 βαθμούς και στην τέταρτη θέση, οπότε, αν χάσει «στα χαρτιά» το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Αχαρναϊκό, αποχαιρετά την κατηγορία. Αλλά κι αν ακόμη γίνει αυτό το παιχνίδι, η αθηναϊκή ομάδα θα εξαρτάται από το αποτέλεσμα της Ερμιονίδας (18β.) με την υποβιβασμένη Επισκοπή στο Κρανίδι.


Η απόφαση

1.Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ. Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αρίθμ. 71/2015 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου αγωνιστικές ποινές εις βάρος της καθ’ ης ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ και επιβάλλει σ’ αυτήν τις ποινές: (α)  της αφαίρεσης δύο (2) βαθμών και (β) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου ελληνικού Πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθ’ ης Π.Α.Ε. από τη δημοσίευση της παρούσης και εφεξής στο τρέχον, άλλως στο επόμενο Πρωτάθλημα και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση στον αιτούντα ποδοσφαιριστή του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των είκοσι οχτώ  χιλιάδων πεντακοσίων εξήντα ευρώ και ογδόντα λεπτών (28.560,80€), καθώς και του ποσού των τριακοσίων ευρώ (300,00€) για τη δικαστική του δαπάνη που του επιδικάστηκαν με την υπ’ αριθμ. 174/2015 απόφαση της Α΄ ΕΕΟΔ της Ε.Π.Ο. και με τους όρους τοκοδοσίας της τελευταίας.

ΠΗΓΗ : http://sports.in.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates