Social Icons

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Αχαρναικός-Ερμιονίδα 3-1.





Την ήττα με 3-1 γνώρισε η Ερμιονίδα στο Μενίδι από τον Αχαρναικό. Οι πολλές σημαντικές απουσίες για τους
"κυανοκίτρινους"ήταν αρκετές για να έρθει το 3-1.
Το φιλμ
Στο 7 λεπτό σουτ του Αθανασίου από πλάγια η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Πονηρού.
Στο 8 λεπτό δυνατό σουτ του Αθανασίου μέσα από την περιοχή ύστερα από σέντρα του Γέσιτς η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Πονηρού.
Στο 12’ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ όταν ο Ταμπάκης σούταρε από πλεονεκτική θέση και ο Πονηρός απέκρουσε σωτήρια.
Στο 23’ λεπτό  ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛ για τους γηπεδούχους  όταν ο Σκεντεράι σταμάτησε προσπάθεια του Γέσιτς με το χέρι. Και το ολοκάθαρο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Γέσιτς 1-0.
Στο 31΄λεπτό ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛΛ για τους γηπεδούχους με πλασέ του Ταμπάκη μέσα από την περιοχή. Είχε προηγηθεί ωραία εναλλαγή Παπατόλιου-Γέσιτς και πάσα του τελευταίου στον σκόρερ. 2-0.
Στο 70’ λεπτό ΓΚΟΟΟΛΛΛΛΛ για τους γηπεδούχους όταν ο Γέσιτς με σούτ ύστερα από σέντρα του Καλογερόπουλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στο 77’ λεπτό σουτ του Τσακόν έξω από την περιοχή έδιωξε δύσκολα ο Παγούδης σε κόρνερ.
Στο 81’ λεπτό ο Παγούδης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 90’ ο Παγούδης ανέτρεψε τον Δωματά και ο Παβίσεβιτς από την άσπρη βούλα έκανε το τελικό 3-1.
Αχαρναικός ( Γιώργος Βαζάκας) Παγούδης, Ζώνας, Μωυσιάδης, Χριστόπουλος, Νιάρος, Αθανασίου, ( 76΄Τσιάμης), Παπατόλιος, Παπαδόπουλος,( 61’ Ιλιεφ) Γέσιτς, Καλογερόπουλος, ( 84’ Κολονέρος) Ταμπάκης.
Ερμιονίδα ( Ρομπέρτο Μπολάνο) : Πονηρός, Σαμαράς, Ομο, ( 64’ Παρασκευόπουλος), Μηλιώτης, Χατζησοφρωνίου, ( 73’ Συμελίδης), Σκεντεράι( 81’ Στάικος), Κολόκας, Τσακόν , Ταπέ, Παβίσεβιτς, Δωματάς.
http://www.footballleaguenews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates