Social Icons

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ηρακλής Ψαχνών-Ερμιονίδα 2-0





Ρεπορτάζ : Αποστόλης Αποστολίδας ( Δυνατά & Αθλητικά)
 
Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Ερμιονίδα στα Ψαχνά από τον Ηρακλή με 2-0. Το παιγνίδι ξεκίνησε με την Ερμιονίδα στα
πρώτα 30 λεπτά να είναι πιο ουσιαστική και να παίρνει τα ηνία του αγώνα επισκεπτόμενοι με αξιώσεις την εστία του Μελίσσα, χάνοντας μάλιστα 2-3 καλές ευκαιρίες. Σταδιακά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιγνίδι πέρασαν στην επίθεση και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ λίγο πριν εκπνεύσει το ημίχρονο .
 Σημαντικές οι απουσίες για την Ερμιονίδα των Στάικου , Βλαχόπουλου και Σβόγιτς οι οποίοι όταν είναι στην ενδεκάδα δίνουν άλλο αέρα στους κυανοκίτρινους.
Απουσίες μέτραγαν και οι γηπεδούχοι όπως  αυτές του Γουόρντεν και του Κούσοτιτς, λόγω τραυματισμών, ενώ ΄΄οριακά΄΄ καλά ήταν οι Ενρίκο Καρντόσο και Ντούσαν Ίβκοβιτς.

*τα σπουδαιότερα σημεία του αγώνα και τα γκολ:

·         5’ δυνατό σουτ του Δωματά μέσα από την περιοχή και εντυπωσιακά αποκρούει ο Μελίσσας.
·         7’ ο Σικαλιάς ανοίγει πολύ ωραία στον Πουλάκο, που με υπερένταση προφταίνει την μπάλα αλλά πλασάρει άουτ…
·         8’ φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Ηρακλή Ψ., τελικός αποδέκτης ο Δωματάς που τετ-α-τετ όμως ο Μελίσσας εντυπωσιακά αποκρούει…
·         41’ ΓΚΟΟΟΛ! 1-0, ο φοβερός Ράντι μπαίνει από αριστερά, ΄΄χορεύει΄΄ τους αντίπαλους αμυντικούς, προσπαθεί ν’ ανοίξει την μπαλα που κοντράρει και καταλήγει στον Πουλάκο, πλάγια και στην γραμμή του άουτ, ο επιθετικός του Ηρακλή Ψ., κάνει μια προσποίηση και με εντυπωσιακό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του εμβρόντητου Πονηρού!
·         55’ ο δαιμόνιος Ράντι βγάζει μπαλιά πάρε-βάλε στο Τσιμόντζι που από το ύψος του πέναλτι, σουτ΄’αρει και στέλνει την μπάλα λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πονηρού…!
·         70’ ατομική προσπάθεια του Παληγιώργου, από δεξιά, που φτάνει στο ύψος της περιοχής και επιχειρεί επικίνδυνη σέντρα-σουτ για να διώξει πολύ ωραία ο Πονηρός.
·         73’ ΓΚΟΟΟΛ! 2-0, το πείσμα του Ιβάν Ράντι, επιβραβεύεται όταν κερδίζει την μπάλα λίγο κάτω από την σέντρα και ασταμάτητος ξεχύνεται προς την εστία του Πονηρού που βγαίνει χωρίς αποτέλεσμα και ο έγχρωμος αρχηγός του ΄΄ΗΡΑ΄΄ με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, ΄΄κλειδώνοντας΄΄ έτσι την νίκη του Ηρακλή Ψ. μέσα σε αποθέωση…!
·         75’ φοβερή ατομική προσπάθεια του Ίβκοβιτς που μπαίνει στην περιοχή σουτάρει για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πονηρού…
·         90’ μακρινό δυνατό σουτ του Όμο και ο Μελίσσας διώχνει εντυπωσιακά, στην συμβολή των δοκών…
Καλή διαιτησία του Γιώργου Φουκάκη (Ηρακλείου) και των συνεργατών του, Γιάννη Κουράκη (Ηρακλείου) και Σπύρου Νικολαδού (Αθήνας), 4ος ήταν ο Κώστας Καρυφύλλης (Πειοραιά).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τίμος Καβακάς): Μελίσσας, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Σικαλιάς (45' Νικολίτσης), Τσιμόντζι, Ραπτάκης, Χρ. Πατσατζόγλου, Ράντι, Ενρίκο, Πολίτης (46' Ίβκοβιτς), Πουλάκος (60' Τσούπρος).
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Μουσταφίδης, Μηλιώτης, Τούτοριτς, Ιασωνίδης, Δωματάς (46' Όμο), Κιοσές, Τσακόν, Ταπέ (59' Παβίσεβιτς), Συμελίδης, Κουτσοσπύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates