Social Icons

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Ερμιονίδα-Καλλιθέα 1-1



Δεν είχε νικητή η συνάντηση Ερμιονίδας –Καλλιθέας αφού και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις. Οι γηπεδούχοι
παρά την απώλεια των δύο βαθμών έμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των play out σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους πού βλέπουν τον κλοιό του υποβιβασμού να τους σφίγγει περισσότερο.
Το φίλμ

Στο 2’ λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιχαλόπουλου μπλόκαρε ο Πονηρός στην δεξιά του γωνία.
Στο 15΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Καλλιθέα να ανοίξει το σκορ όταν ο Ντουρμισάι  σούταρε από πλεονεκτική θέση στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πονηρού.
Στο 22΄λεπτό σέντρα του Δωματά από αριστερά πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν .
Στο 26’ λεπτό σέντρα του Μηλιώτη από αριστερά , λάθος απόκρουση του Πίκολο προς την εστία του υποχρέωσε τον Κατσούλη να απογειωθεί και να διώξει σε κόρνερ.
Στο 30’ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ όταν ο Μηλιώτης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά , η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Ομο πού σούταρε μέσα από την περιοχή για να μπλοκάρει σωτήρια ο Κατσούλης.
Στο 49’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΛΛΛΛ  για τους φιλοξενούμενους όταν ο Μιχαλόπουλος σούταρε έξω από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα ο Πονηρός και στην επαναφορά ο Ντούρμισαι με νέο πλασέ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Αγρινιώτη τερματοφύλακα ανοίγοντας το σκορ 0-1.
Στο 53΄λεπτό ο Μιχαλόπουλος με βαθιά μπαλιά από το κέντρο του γηπέδου βρήκε τον Αρναρέλη μέσα στην περιοχή πού σούταρε και απέκρουσε σωτήρια ο Πονηρός στην δεξιά του γωνία.
Στο 61΄λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ για την Ερμιονίδα όταν ο Κιοσσές ανατράπηκε από τους αμυντικούς της Καλλιθέας και το ολοκάθαρο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Παβίσεβιτς. 1-1
Στο 77’ λεπτό ο Πονηρός πρόλαβε και έδιωξε πρίν γίνει ο Τσίτας απολιτικός για την εστία του.
Στο 78’ λεπτό δυνατό σούτ του Παγώνη η μπ΄λα έξω από το δεξί δοκάρι του Ποηρού.
Στο 84’ λεπτό σέντρα του Δωματά από δεξιά , απευθείας σουτ του Παβίσεβιτς πάνω στην κίνηση μπλόκαρε ο Κατσούλης.
Στο 85’ λεπτό δυνατό σούτ του Δωματά μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Κατσούλης.
Ερμιονίδα (Ρ. Μπολάνο): Πονηρός, Μουσταφίδης, Τούτοριτς, Κολόκας, Μηλιώτης,( 73’ Σαμαράς),  Κιοσές, Όμο, Τσακόν, ( 46’ Ταπέ), Δωματάς, Παβίσεβιτς, Στάικος (62’ Κουτσοσπύρος)

Καλλιθέα (Ν. Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Γιαννίτσης, Σταμόπουλος, Πίκολο, Μιχαλόπουλος, ( 81’ Τσίπρας) Ρουσάκης, Τεγούσης, Αρναρέλλης, Ντουρμισάι, (64΄Τσίτας), Κατσικογιάννης ( 74’ Παγώνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates