Social Icons

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Ερμιονίδα-Απόλλων Σμύρνης 1-0 . Με την υπογραφή Ρομπέρτο Μπολάνο





Μια διαφορετική Ερμιονίδα είδαν το Σάββατο το απόγευμα οι φίλαθλοι της ομάδας απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η Ερμιονίδα ήταν μία ομάδα σοβαρή
πειθαρχημένη και ήξερε τι ζητούσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο , πήρε την μεσαία γραμμή και με σωστή διαχείριση εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα  πού απέκτησε από το 37’ λεπτό ύστερα από την βλακώδη αποβολή του Βάντερσον.
Από την άλλη πλευρά ο Απόλλων δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση την θέση πού έχει στον βαθμολογικό πίνακα αφού πιο πολύ έμοιαζε με περιοδεύον θίασο. Οι «κυανόλευκοι» ασύνδετοι και χωρίς αγωνιστική πειθαρχία φανέρωσαν εντός χόρτου συμπεριφορές μικρής ομάδας.
Από την ομάδα της Ερμιονίδας δεν υστέρησε κανένας όμως για πρώτη φορά θα σταθούμε σε συγκεκριμένα άτομα . Και θα ξεκινήσουμε από τον Γιάννη Κολόκα ο οποίος ήταν ένας απροσπέλαστος βράχος. Επίσης η επανεμφάνιση σε ολόκληρο αγώνα του φυσικού αρχηγού της ομάδας του Θανάση Στάικου ο οποίος έκανε χιλιόμετρα και πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα. Επίσης συγκινητικός ο Παναγιώτης Συμελίδης  ο Φώτης Παπανικολάου, ο Τζώρτζ Τούτοριτς κατεύθυνε με μοναδική μαεστρία την άμυνα . Και βέβαια δεν μπορούμε να μην σταθούμε στον Μάρκο Παβίσεβιτς με την εκπληκτική γκολάρα πού πέτυχε στο 62’ λεπτό του αγώνα.
Το φιλμ
Στο 11’ λεπτό ο Βάντερσον εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή αλλά ο Πονηρός δεν είχε πρόβλημα και μπλόκαρε.
Στο 27’ λεπτό μπαλιά του Χαλκιαδάκη στον Αγκούλο ο οποίος μπήκε από αριστερά , σούταρε για να στείλει την μπάλα ελάχιστα έξω από την δεξιά συμβολή του Πονηρού.
Στο 33’ λεπτό δυνατό σουτ του Σβόιτς μπλόκαρε ο Ταίρης.
Στο 34’ λεπτό σέντρα του Αγκούλο από δεξιά , αδύναμη κεφαλιά του Χαλκιαδάκη , μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Πονηρός.
Στο 34’ λεπτό δυνατό σουτ του Χατζή από 30 μέτρα η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πονηρού .
Στο 38’ λεπτό ο Βάντερσον βλέπει την κόκκινη ( 2η κίτρινη) του Κορδολαίμη όταν προσπάθησε να πάρει φάουλ έξω από την περιοχή της Ερμιονίδας κάνοντας θέατρο.
Στο 45+1 δυνατό σουτ του Συμελίδη απέκρουσε ο Ταίρης.
Στο 45+2 απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Σβόγιτς απέκρουσε με γροθιές ο Ταίρης.
Στο 46’ λεπτό δυνατό σουτ του Παβίσεβιτς η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ταίρη.
Στο 47’ λεπτό σουτ του Σουάνη απέκρουσε ο Πονηρός.
Στο 47’ λεπτό δυνατό σουτ του Παπανικολάου , η μπάλα άουτ.
Στο 62’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛ για την Ερμιονίδα όταν ο Στάικος έδωσε  πάσα  στον Παβίσεβιτς πού βρισκόταν στο ημικύκλιο της περιοχής α, αυτός έκανε μία περιστροφή στον άξονά του με με ένα εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό «γάμα» του Ταίρη ανοίγοντας το σκορ.
Στο 82’ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να κάνει το 2-0 όταν ο Ταπέ έβγαλε ωραία σέντρα από αριστερά στον Συμελίδη , αυτός είδε τον Στοίκοβιτς στο ημικύκλιο και αυτός με ένα κεραυνό έστειλε την μπάλα στο αριστερό «γάμα» του Ταίρη πού απογειώθηκε και απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 94’ λεπτό ο Χατζής με κεφαλιά βρήκε τον Καραδέμητρο μόνο του με τον Πονηρό , πλάσαρε για να αποκρούσει σωτήρια ο Αγρινιώτης τρματοφύλακας.
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο ): Πονηρός , Παπανικολάου , Μηλιώτης , Κολόκας , Τούτοριτς , Κιοσσές , Στάικος  (68’ Ταπέ ), Σβόγιτς  (81’ Στοΐκοβιτς ), Συμελίδης , , Παβίσεβιτς Βλαχόπουλος  (89’ Δωματάς ).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης ): Ταΐρης , Χατζηζήσης, Λίτσης , Γεωργίου , Κοτσώνης , Φαρία  (68’ Ψιάνος ), Χατζής , Σουάνης  (68’ Άρσιτς ), Βάντερσον, Χαλκιαδάκης  (83’ Καραδέμητρος ), Ανγκούλο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates