Social Icons

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Π.Α.Ο.ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ : Δελτίο τύπου σχετικά με δημοσίευμα του Sport-Ermionida




Ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου εξέδωσε δελτίο τύπου σχετικά με δημοσίευμα του blog μας σχετικά με τον Σαββατιάτικο αγώνα της ομάδας τους με τον Αργοναύτη Νέας Κίου. 
Το συγκεκριμένο δελτίο τύπου
δεν μας εστάλη όμως το βρήκαμε και το δημοσιεύουμε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ                  26.03.15


Αγαπητοί κκ.,

Δημοσιεύτηκε σε Αργολικό αθλητικό blog και συγκεκριμένα στο http://sport-ermionida.blogspot.gr/, γνωστό για τις φιλικές έως και προσκείμενες στην Κορωνίδα Κοιλάδας απόψεις του, ότι στην έδρα του ΠΑΟΚ Kουτσοποδίου έγιναν εγκλήματα εις βάρος του Aργοναύτη Νέας Κίου στον μεταξύ τους αγώνα με τραυματισμούς παικτών κλπ.

Προφανώς ο συντάκτης του ρεπορτάζ δεν ήταν παρών στον συγκεκριμένο αγώνα με αποτέλεσμα να αποτυπώσει στο κείμενό του τα γεγονότα όπως του μεταφέρθηκαν από μη αντικειμενικές πηγές με εμφανή σημάδια παραποίησης της αλήθειας και διαστρέβλωσης των γεγονότων κατά βούληση (δικής του ή ¨φίλων¨ του ).

Οι πραγματικά μάχιμοι και έγκυροι ρεπόρτερ, οι οποίοι ως όφειλαν ήταν  παρόντες στον συγκεκριμένο αγώνα, δεν έκαναν καμία αναφορά στα παραπάνω (γιατί άλλωστε να αναφέρεις κάτι το οποίο δεν συνέβη ποτέ ;;;) παρά μόνο στην φάση του (ευτυχώς όχι σοβαρού) τραυματισμού του ποδοσφαιριστή Νέντζα, όπου και ενεπλάκησαν σε διεκδίκηση της μπάλας τρεις ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα δυο του Αργοναύτη και ένας του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου. Άλλες επίμαχες φάσεις του αγώνα ήταν απλές διεκδικήσεις που επέφεραν εκατέρωθεν ελαφρούς τραυματισμούς.

Την εγκυρότητα του συγκεκριμένου ρεπορτάζ καθώς και την σοβαρότητά του συντάκτη του, ο οποίος με ευκολία συκοφαντεί μια από της ιστορικότερες ομάδες του νομού μας χωρίς να κάνει καν τον κόπο να διασταυρώσει τις πληροφορίες του και να ελέγξει τις πηγές του, εκμηδενίζει και η δήλωση μέλους του ΔΣ του Aργοναύτη Νέας Κίου.
Παρατίθεται αυτούσια (facebook):

«Νικόλαος Ξυλάς ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΕΝΤΖΑ. ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!»
                                                                
Δυστυχώς ξεχάστηκε γρήγορα η πρωτοφανής αύξηση κατά δύο μέτρα του μεγέθους της μεγάλης περιοχής του γηπέδου της Κοιλάδας στον αγώνα του 1ου γύρου Κοιλάδα – Κουτσοπόδι, προκειμένου να καταφέρει ο διαιτητής να «χωρέσει» την εσχάτη των ποινών (πέναλτι εις βάρος του Κουτσοποδίου).

Εξίσου γρήγορα ξεχάστηκε και η μετατροπή ενός πεντακάθαρου και αδιαμφισβήτητου πέναλτι υπέρ ποδοσφαιριστή του Κουτσοποδιου, σε θέατρο και κίτρινη κάρτα εις βάρος ποδοσφαιριστή του Κουτσοποδίου. Ευτυχώς υπάρχουν και καταγεγραμμένα ντοκουμέντα όπως το παρακάτω.
 


Δεν εκπλήσσει βέβαια κανέναν το γεγονός ότι ο συντάκτης ανακάλυψε την καραμέλα  των κακών διαιτησιών μόλις «έσφιξαν τα γάλατα» μετά την ισοπαλία της Κοιλάδας στο Λυγουριό.

Η παροιμία «του γάτου ο οποίος και γ…. και σκούζει» είναι απόλυτα ταιριαστή με την περίπτωση.

Η αναζήτηση του ποιόν ευνόησαν τα «λάθη» των διαιτητών δεν είναι της παρούσης, αν και είναι κοινή αλήθεια που δεν αμφισβητείται από κανέναν και ειδικά από τους ανθρώπους του χώρου που δίνουν καθημερινά την μάχη τους στους αγωνιστικούς χώρους και προτού σχολιάσουν γεγονότα φροντίζουν να είναι παρόντες σε αυτά ή τουλάχιστον να ενημερωθούν σωστά και να διασταυρώσουν τις πηγές τους.

Μετά το πέρας του πρωταθλήματος θα κάνουμε όλοι μαζί (σωματεία, ΕΠΣΑ, διαιτητές, δημοσιογράφοι…)  τον απολογισμό μας και θα πούμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους για όλη την αγωνιστική περίοδο 2014 -2015 επισημαίνοντας όλα τα λάθη μας, μικρά και μεγάλα.
Μέχρι τότε όμως τουλάχιστον λίγος σεβασμός στην έντιμη προσπάθεια των αγωνιζόμενων και στην  αλάθητη νοημοσύνη του φίλαθλου κοινού.

Με εκτίμηση στους τελευταίους,

Χάρης Μουζακιώτης
Μέλος Δ.Σ.  ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates