Social Icons

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΙΣΚΟΠΗ-ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ : ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ



Βέλιτς: «Μεγάλη νίκη επί μιας πολύ καλής ομάδας»
Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θέλησε να ευχαριστήσει ο Γιασμίνκο Βέλιτς ο οποίος παράλληλα, εξήγησε και το άγχος που εμφάνισε η ομάδα μας στο β’ ημίχρονο παρ’ ότι προηγούταν με 2-0…
«Σήμερα πήραμε μια μεγάλη

νίκη επί μιας πολύ καλής ομάδας η οποία διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Το έδειξε ακόμα κι όταν έπαιζε με 10, κάτι που το έκανε και με τα Χανιά και στο τέλος κέρδισε. Είμαι σίγουρος ότι με την ποιότητα που διαθέτει, θα κάνει πολλές ζημιές ακόμα εκτός έδρας. Στο α’ ημίχρονο σταθήκαμε εξαιρετικά στη στρατηγική μας αφού τα παιδιά τήρησαν κατά γράμμα ό,τι είχαμε πει.

Πήγαμε στα αποδυτήρια με το ευνοϊκό 2-0 για μας αλλά η Ερμιονίδα μπόρεσε και ισορρόπησε το ματς χωρίς ουσιαστικά να κάνει μεγάλες φάσεις. Λίγο η έλλειψη ψυχραιμίας και λίγο η πίεση για άμεσο αποτέλεσμα, μας έκαναν να χάσουμε τον έλεγχο στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου και δεχθήκαμε κάποιες επιθέσεις.

Η είσοδος του β’ επιθετικού (Πάλλας) από την πλευρά μας, μάς έδωσε το δικαίωμα να πιέσουμε πιο ψηλά και ακυρώσαμε τις καλές κινήσεις της Ερμιονίδας. Μ αυτό τον τρόπο, ελέγξαμε καλύτερα το ματς και κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα.

Από την πλευρά μου, δεν έχω παρά, να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά που ρίχνουν και είναι για όλους μας πιο εύκολα τα πράγματα αν ακολουθούν αυτά που λέμε».


Σεροπιάν: «Έχει την τύχη με το μέρος της για να σωθεί»


Ο κ. Σεροπιάν μίλησε για την ομάδα του αλλά στάθηκε στην αποβολή του 26’ που έκρινε στην ουσία τον αγώνα…
«Δεχθήκαμε ένα πρώτο  γκολ από παιδαριώδες λάθος. Παρ’ όλα αυτά, στο β’  ημίχρονο είχαμε την υπεροχή, έστω και με 10 παίκτες. Με τις αλλαγές μας, καταφέραμε να φέρουμε τον αντίπαλο σε δύσκολη θέση. Όμως, είχαμε ρισκάρει αρκετά και το 3ο γκολ στην ουσία, «τέλειωσε» το ματς. Δεν είχαμε την αντοχή στο να πιέσουμε κι άλλο.

Πλέον έχουμε δύσκολα παιγνίδια μπροστά μας και θα πρέπει να πάμε να κερδίσουμε μέσα στα Ψαχνά.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Επισκοπής. Ήταν μια μεγάλη νίκη αυτή που πέτυχε».

Όσον αφορά την εκτίμησή του για την Επισκοπή που είδε αυτή τη φορά (την έχει αντιμετωπίσει και με τον Παναιγιάλειο), τόνισε:
«Η Επισκοπή που εγώ είδα αυτή τη φορά, ήταν  πιο συγκεντρωμένη και με πιο ξεκάθαρους στόχους. Μας έδωσε χώρους κι εκμεταλλεύθηκε τα λάθη μας και τις λεπτομέρειες. Σίγουρα είναι μια αλλαγμένη ομάδα και έχει την τύχη με το μέρος της για να σωθεί».



ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Πετράκος: «Μεγάλη σκορ, μεγάλη νίκη»

Ο Μπάμπης Πετράκος μπήκε στο 60’ και βοήθησε καταλυτικά στο να φτάσει η ομάδα μας στο ευρύ 4-1. Το γκολ που πέτυχε ήταν και το πρώτο του με τα χρώματα της ομάδας μας.
«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, κομβικής σημασίας για μας. Παρ’ ότι ο αντίπαλος είχε κάποια διαστήματα την κατοχή της μπάλας, δεν απειληθήκαμε. Φτάσαμε σε ένα μεγάλο σκορ και το κυριότερο, σε μια μεγάλη νίκη».

Ερωτηθείς ο αμυντικός μέσος μας για ΤΟ πως νιώθει τώρα που παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, απάντησε:
«Νιώθω ότι αυτός που δίνει την ψυχολογία στους παίκτες, είναι ο προπονητής. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί όσο πιο σκληρά δουλέψεις στην προπόνηση, τόσο λιγότερο αίμα χρειάζεται να χύσεις στον αγώνα».


Στάικος: «Κατώτεροι του αναμενομένου»

Δεν είχε πολλά να πει ο ποδοσφαιριστής της Ερμιονίδας, Στάικος για το ματς. Ο ίδιος έκανε την αυτοκριτική που όφειλε λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους…
«Δυστυχώς δεν δικαιολογήσαμε την στάση μας και παρουσιαστήκαμε κατώτεροι του αναμενομένου. Στο β’ ημίχρονο η ομάδα μας αντέδρασε, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι, ίσως ξεμείναμε κι από δυνάμεις κι όταν ήρθε το 3-1, τέλειωσε και το ματς. Είναι βαριά ήττα για μας και πρέπει να σύνεση και σοβαρότητα να ανακάμψουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates