Social Icons

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΜΟΥΡΑΤ ΣΕΡΟΠΙΑΝ : ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ


Ικανοποιημένος από τη νίκη της Ερμιονίδας επί του Ηρακλή στα Ψαχνά, εμφανίστηκε ο Μουράτ Σεροπιάν.
Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας

του Κρανιδίου, μετά το τέλος του αγώνα, στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως οι παίκτες του δούλεψαν στα σημεία που είχαν δείξει αδυναμία στην αναμέτρηση με την Επισκοπή και μετά τα δύο γρήγορα γκολ, διαχειρίστηκαν τον αγώνα με τους νησιώτες.
«Μετά το άσχημο παιχνίδι από μέρους μας στην Επισκοπή, οφείλαμε να ζητήσουμε μια «ποδοσφαιρική συγνώμη» από τους ανθρώπους της ομάδας και από τον κόσμο στην Ερμιονίδα. Δουλέψαμε λοιπόν τις επόμενες μέρες συγκεντρωμένα, διαβάσαμε τον αντίπαλο και παρουσιαστήκαμε στο γήπεδο όπως ακριβώς χρειαζόταν για να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και το καταφέραμε. Στη συνέχεια μετά τα δύο γρήγορα γκολ που πετύχαμε, διαχειριστήκαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε, για να μπορέσουμε να φύγουμε νικητές», ήταν τα πρώτα του λόγια.
Και συνέχισε: «Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και στην συνέχεια και πρέπει να κρατήσουμε ένα σταθερό ρυθμό και να παρουσιάσουμε γενικά μια σταθερότητα στην απόδοση μας και νομίζω ότι αυτό θα γίνει. Πιστεύω ότι το ρεπό μας είχε αποσυντονίσει λίγο, αλλά νομίζω πως σιγά-σιγά θα επανέλθουμε εκεί που μας αξίζει. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδος και να ευχαριστήσω την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών για την φιλοξενία. Ήταν ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες προσπάθησαν και ο Ηρακλής Ψαχνών θα μπορούσε κάποιες στιγμές να πετύχει κάποιο τέρμα, αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή και στον κ. Φυντάνη».
Όσον αφορά στην τρίτη αλλαγή, σχολίασε: «Δεν έγινε τρίτη αλλαγή στο 87΄, υπήρξε κάποιο μπέρδεμα στις θέσεις, το οποίο το ξεδιαλύναμε και έγινε σωστά η αλλαγή, λίγα λεπτά αργότερα. Δεν υπήρχε θέμα αλλοδαπού όπως ακούστηκε, αφού είχε μπει ο Κιοσές προηγουμένως σε θέση ξένου».

 Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates