Social Icons

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ( ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ) : ΑΠΕΚΤΗΣΕ Κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΑΙ Γ.ΜΠΙΜΠΙΣΙΔΗ-ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ




Σε δύο σημαντικές προσθήκες αλλά και μία αποχώρηση  στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας νέων έκανε η Ερμιονίδα. Απέκτησε
από τον Παναργειακό τον      Κώστα Παναγιώτου και Γιώργο Μπιμπισίδη. Αντίθετα επέστρεψε στην πρώην ομάδα του τον Π.Α.Ο. Κουτσοποδίου ο Λάμπρος Καρανάσιος.
Ο Κώστας Παναγιώτου είναι 18 ετών ( 11/02/1997) και αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2008 από την ομάδα του Α.Ο. Δαλαμανάρας όπου έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2010. Ο Πανιώνιος Δαλαμανάρας ήταν ο επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός όπου έμεινε για μία χρονιά μέχρι το καλοκαίρι του 2011 . Επόμενοι ποδοσφαιρικοί του σταθμοί είναι ο Αριστέας 2011-2012 Νέοι Παναργειακού 2012-2013 Νέοι Παναθηναικού 2013-2013 και επιστροφή στον Παναργειακό το καλοκαίρι όπου και έμεινε μέχρι την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα πού τελείωσε. Το 2012 ο Παναγιώτου είχε κληθεί στην Εθνική ομάδα νέων Κ-16 με προπονητές τους Θοδωρή Ελευθεριάδη και Νεκτάριο Πανταζή.
Ο Γιώργος Μπιμπισίδης  είναι 20 χρονών αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Άρη Θεσσαλονίκης. Είναι γιός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Άρη Θεσσαλονίκης Κυριάκου Μπιμπισίδη.Το καλοκαίρι του 2014 μετακόμισε στον Παναργειακό όπου έμεινε μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.  Πριν από τρία χρόνια κλήθηκε στην Εθνική Νέων .όπου προπονητές ήταν ο Θοδωρής Παχατουρίδης και Βασίλης Γεωργόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates