Social Icons

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΑΡΗΣ ΡΟΙΝΟΥ 6-1




Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα η ομάδα του Ο.Φ. Ηλιοκάστρου  επικράτησε την Κυριακή  (15/2) στο γήπεδο της Ερμιόνης της  αντίστοιχης του
Άρη Ροινού  με 6-1 για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος και σκαρφάλωσε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς σε 15 παιχνίδια τρείς αγωνιστικές πριν την λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας Αργολίδας..
Το σκορ άνοιξαν στο 10’ λεπτό οι γηπεδούχοι με ένα εκπληκτικό γκολ του Ζαραφωνίτη με κεφαλιά –ψαράκι μέσα από την περιοχή ύστερα από σέντρα του Ευσταθίου από δεξιά. Δύο λεπτά αργότερα (12’) ο  Ζαραφωνίτης με ένα εκπληκτικό σουτ στο « γάμα» του Καζά ανέβασε  τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο 25’ λεπτό ο Λιακόπουλος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από σέντρα του Μπουγιούρδα από δεξιά για να γίνει το 3-0. Από το λεπτό αυτό οι φιλοξενούμενοι έριξαν λευκή πετσέτα , όχι όμως και οι γηπεδούχοι πού έχαναν την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη , με πρωταγωνιστές πρώτα τον Κοροντίνη όταν σε ένα τετ α τετ και μία κεφαλιά απέκρουσε σωτήρια ο Καζάς, και από ένα σουτ του Κοξίδη και του  Biro πάλι ο τερματοφύλακας του Άρη απέκρουσε. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι δυναμικά και στο 54’ λεπτό ο Μπουγιούρδας με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Κοροντίνη ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 4-0. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων ο Κοξίδης ένα λεπτό αργότερα ( 55’) με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 5-0. Στο 78’ λεπτό ο Α. Καζάς με σουτ έστειλε την μπάλα στο «γαμα» του Μπουγιούρα μειώνοντας το σκορ στο 5-1. Στο 82’ λεπτό ο Μπαλής με σουτ έκανε το τελικό 6-1 ύστερα από ωραία προσπάθεια του  Ζαραφωνίτη με τον  Biro και πάσα προς τον σκόρερ.
Ο διαιτητής  Αποστολόπουλος  δεν αντιμετώπισε ήταν άψογος όπως και οι βοηθοί του.
Ο.Φ.Ηλιοκάστρου : Σαλογιάννης, ( 74’ Μπουγιούρας Δ.) Ευσταθίου, Η Τζανής, Ντάκος, Δαγρές, Αποστόλου, (71’ Δεστές), Κοξίδης, Biro, Μπουγιούρδας, Ζαραφωνίτης, Κοροντίνης. ( 75’ Μπαλής).
Αρης Ροινού : Καζάς Θ, Μπούνος, ( 74’ Μάλλιος), Χριστόπουλος, Γκολέμης, Παπασαράντος, Λιακόπουλος, ( 46’ Τριανταφύλλου), Δαλιάτσης, Βλαχόπουλος, Δρούγκας, Καζάς Α, Ντεβές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates