Social Icons

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ-Α.Γ.Ο.Ν 6-0





Άνετη νίκη με σκορ 6-0 επί του αδύναμου Α.Γ.Ο.Ν. και επιστροφή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα
για τον Ο.Φ. Ηλιοκάστου. Στα χαρακτηριστικά του αγώνα είναι και η πρώτη συμμετοχή με τα χρώματα των γηπεδούχων του Biro. Μία συμμετοχή πού συνοδεύτηκε με δύο  πανέμορφα γκολ.

Το σκορ άνοιξε στο 20’ λεπτό με καρφωτή κεφαλιά του Κοροντίνη ύστερα από σέντρα ακριβείας του Κατσάβελα. Στο 31’λεπτό ο Κοροντίνης βρήκε τον Ανδρέα Δαγρέ μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος αφού είδε τον τερματοφύλακα εκτός θέσης με πλασέ πέρασε την μπάλα από το σώμα του και έκανε το 2-0. Στο 51’ λεπτό ο Ζαραφωνίτης με ωραία μπαλιά βρήκε τον Biro μέσα στην περιοχή και ο βραχύσωμος άσσος με πλασέ έκανε το 3-0. Στο 63’ λεπτό  ο ίδιος ποδοσφαιριστής με νέο σούτ μές από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 67’ λεπτό ωραία εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Biro και Κοξίδη με τον τελευταίο να βρίσκεται σε θέση για γκολ και να το πραγματοποιεί κάνοντας το 5-0. Το σκορ έκλεισε ο Ζαραφωνίτης στο 79’ λεπτό με σούτ μέσα από την περιοχή.Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 68’ λεπτό είχε σούτ στην δεξιά συμβολή των δοκαριών του Α.Γ.Ο.Ν.

Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ : Σαλογιάννης, Δαγρές, Τζανής Ηλ., Ντάκος , ( 39’ Δεστές Βασιλ.), Αποστόλου , Μούγιος Δημ., ( 54’ Μπαλλής), Κοξίδης, Ζαραφωνίτης, Μπουγιούρδας, Κατσάβελας, Κοροντίνης (  46’  Freitas)

Α.Γ.Ο.Ν : Μητράκος, Χρ. Κασκαφέτος, Καββαδίας, Σαλεσιώτης, Κλουτσουνιώτης, Νικ. Κασκαφέτος, Καπετάνος, Δάγλης, Σειντής, Μπάρλας, Αρμ.Κασκαφέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates