Social Icons

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕ ΣΒΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΕΣ Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ 2-0 ΤΟΝ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ




Την συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου Αργολίδας  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εξασφάλισε η Κορωνίδα Κοιλάδας αφού
κέρδισε στο γήπεδο της τον Τροιζηνιακό με σκορ 2-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα  και  έπαιξαν όσο έπρεπε για να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο του τελικού  . Μετά το 2-0 ι έκαναν συντήρηση δυνάμεων για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου την ερχόμενη Κυριακή.

Όσο για τους φιλοξενούμενους το πάλεψαν όμως η ανωτερότητα  των γηπεδούχων δεν τους άφησε τα περιθώρια για κάτι καλύτερο. Θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον Δελαπόρτα και τον Κορδαλή όμως μετά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλύτερο. Μάλιστα μετά το 48’ λεπτό όπου έγινε και το 2-0 έριξαν λευκή πετσέτα περιμένοντας να λήξη ο αγώνα.


Το φιλμ του αγώνα


Στο λεπτό ο Δελαπόρτας βρέθηκε μέσα στην περιοχή σε θέση βολής , σούταρε αλλά ο Χιόνης απέκρουσε χωρίς πρόβλημα.

Στο 8’ λεπτό δυνατό σουτ του Γκρεβτσίδη έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Καλυβόπουλου.

Στο 13΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή απέκρουσε σε κόρνερ ο Χιόνης.

Στο 23’ λεπτό ο Μέγας σούταρε έξω από την περιοχή και ο Καλυβόπουλος απέκρουσε δύσκολα διώχνοντας την μπάλα η οποία έφτασε στον Δρούγκα για να ξαναποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ ο Καλυβόπουλος.

Στο 33’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛ για την  Κορωνίδα όταν γέμισμα του Μπούρα μέσα στην περιοχή ο Δρούγκας με ανάποδη κεφαλιά προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Καλυβόπουλο πού απέκρουσε και έδιωξε προς τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Σταματέλο πού με νέα μπαλιά βρήκε τον Δρούγκα και ο τελευταίος με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και ταυτόχρονα τον δρόμο για τον τελικό.

Στο 36’ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν σέντρα του Μπούρα από αριστερά  ο Δρούγκας βρέθηκε μόνος του με τον τερματοφύλακα , καρφωτή κεφαλιά και η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Καλυβόπουλου.

Στο 48’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛ ΓΙΑ ΤΗΝ Κορωνίδα όταν ο Μπούρας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Βιρβίλης με σουτ έκανε το 2-0.

Στο 72’ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για  τους γηπεδούχους να κάνουν το 3-0  όμως το πλασέ του Παπασταύρου μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Καλυβόπουλος.

Στο 80΄λεπτό σέντρα του Γκρεβτσίδη από δεξιά ο Τασιόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια .

Ο διαιτητής της συνάντησης  Σκιαδάς ήταν άριστος.

Κορωνίδα Κοιλάδας : Χιόνης, Κωτσαράς, (46’ Τασιόπουλος), Δρούγκας, ( 74’ Στ. Γιαννακόπουλος), Ευθυμίου, Βιρβίλης,Μέγας, Σαγλατέλωφ, Σταματέλος, Γκρεβτσίδης, Μπούρας, (70’ Παπασταύρου), Cojocaru.

Τροιζηνιακός : Καλυβόπουλος, Βλάχος, ( 58’ Μαρίνης), Κορδαλής, Γάτσινος, Σαχίνης, Αναγνωστόπουλος, (70’ Καλατζής), Σαμπάνης Θαλής, Δελαπόρτας, Κόζαρης, Κατσέλη, Πάνου.  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates