Social Icons

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Α.Ο.ΣΧΙΝΟΧΩΡΙΟΥ-Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 1-1





Δεν κατάφερε να αποδράσει από το  γήπεδο της Λέρνας με το χρυσό τρίποντο ο Ο.Φ. Ηλιοκάστου
σε ένα αγώνα πού χαρακτηρίζετε από τον δυνατό αέρα πού υπήρχε σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά και από τις επτά κίτρινες κάρτες στους φιλοξενούμενους !!!!! έναντι δύο στους γηπεδούχους.
Στο 31΄λεπτό ο Λαμπάδας με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο «γάμα» του Σαλογιάννη ανοίγοντας το σκορ. Στο 35’ λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Biro έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Σκλαβούνου. Στο 40’ λεπτό ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε δύσκολα πλασέ του Κοροντίνη .
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά με σκοπό να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα και το κατάφεραν κατά το ήμισυ όταν στο 69’ λεπτό ο Κοξίδης μπήκε από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή έδωσε πάσα στον Ζαραφωνίτη και ο τελευταίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες όταν σουτ των Κατσιάβελα και Μπουγιούρδα απέκρουσε ο τερματοφύλακα ενώ την ίδια τύχη είχαν και δύο κεφαλιές του Ντάκου και του Δαγρέ.
Α.Ο. Σχινοχωρίου : Σκλαβούνος, Μαντέσης, Θεοδωρόπουλος, ( 79’ Κουκουλής), Μαλλιάρος, Νικολίτσας, Δασακλής, Podikati,(49’ Δεληγιάννης) , Τσαγκάνης, ( 74΄Σχινάς), Λαμπάδας, Βρόσγος, Καπετάνος.
Ο.Φ.Ηλιοκάστρου : Σαλογιάννης, Δαγρές Η,,Κατσάβελας, Ντάκος, Δαγρές Αν,. Αποστόλου, Κοξίδης, Ζαραφωνίτης, Μπουγιούρδας, Biro. Κοροντίνης ( 60’ Σαράντος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates