Social Icons

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 0-2


Την πρώτη ήττα στο γήπεδό της γνώρισε για την φετινή  περίοδο η Ερμιονίδα από την Παναχαϊκή με 0-2. Οι Αχαιοί έπαιξαν
πολύ καλό ποδόσφαιρο παρά τις απουσίες τους και κέρδισαν δίκαια.
Το φιλμ
Στο 4’ λεπτό ο Κυβελίδης φάνηκε να ανατρέπετε  από τους αμυντικούς της Ερμιονίδας και ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον επιθετικό των φιλοξενουμένων για θέατρο.
Στο 7’ λεπτό σέντρα του Μπουντόπουλου από δεξιά η μπάλα μετά από κόντρα στους αμυντικούς έφτασε στον Ζλατκόφσκι πού σούταρε για να αποκρούσει σε κόρνερ ο Πονηρός.
Στο 16’ λεπτό ο Chacon κέρδισε φάουλ σε πολύ καλή θέση  έξω αριστερά. Το εκτέλεσε ο Σβόγιτς χωρίς αποτέλεσμα .
Στο 37’ λεπτό ο Μπουντόπουλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Πονηρός έχασε την μπάλα αλλά πρόλαβαν οι αμυντικοί της Ερμιονίδας και έδιωξαν σε κόρνερ.
Στο 40’ λεπτό σέντρα του Μπουντόπουλου από αριστερά πρόλαβε και μπλόκαρε ο Πονηρός πάνω από το κεφάλι του Ζλατκόφσκι.
Στο 53’ λεπτό απευθείας εκτέλεση του Μπουντόπουλου από δεξιά , ο Πονηρός έδιωξε δύσκολα στην δεξιά του γωνία.
Στο 58’ λεπτό σέντρα του Παβίσεβιτς από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Chacon πού σούταρε και απέκρουσαν οι αμυντικοί σε κόρνερ.
Στο 59’ λεπτό δυνατό σουτ του Βλαχόπουλου απέκρουσε ο Αναγνωστόπουλος σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Γεωργίου και η μπάλα έφτασε στον Παβίσεβιτς ο οποίος προσπάθησε  με τακουνάκι να απειλήσει τον Γεωργακόπουλο ο οποίος απέκρουσε.
Στο 68’ λεπτό ο Μπουντόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Πονηρού ανοίγοντας το σκορ. 0-1
Στο 77’ λεπτό ο Κυβελίδης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 0-2.
Η διαιτησία του Αρκάδα διαιτητή  Αριστ. Διαμαντόπουλου ήταν άψογη.
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Πονηρός, Παπανικολάου (46' Κιοσές), Όμο, Ιασωνίδης, Μουσταφίδης, Τούτοριτς, Σβόγιτς (55' Παβίσεβιτς), Βλαχόπουλος (76' Δωματάς), Τσακόν, Γεωργίου, Κουτσοσπύρος.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Αναστασόπουλος, Άλλα, Στεργίδης, Κοντοχρήστος, Κυβελίδης (90'+1' Χούσα), Γκαντιάγκα, Ζλατκόφσκι (64' Κορέτα), Μπουντόπουλος (79' Φουρλάνος)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates