Social Icons

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : ΕΝΤΥΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟ ΣΤΑ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΑ


Ποδοσφαιριστής της Κορωνίδας Κοιλάδας είναι εδώ και λίγη ώρα ο 26χρονος αμυντικός Γιάννης Σταματέλος σύμφωνα
με δελτίο τύπου πού αναρτήθηκε στο επίσημο site της ομάδας.
Ο Γαλατιώτης ποδοσφαιριστής που μέχρι πριν από λίγο καιρό αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ερμή Κιβερίου  συναντήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής με τον πρόεδρο της ομάδας Παναγιώτη Ηλιού και οι υπογραφές δεν άργησαν να "πέσουν"

Είναι μια μεταγραφή πού θα βοηθήσει αφού η εμεπιρία του Σταματέλου τόσο στην Δ αλλά και στην Γ Εθνική είναι πολύ μεγάλη.

Το δελτίο τύπου 

Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με τον 26χρονο αριστεροπόδαρο Ιωάννη Σταματέλλο, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. 

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί (κατά σειρά) στον Σάρωνα, Ολυμπιακό Πειραιώς (εφηβικό), Τροιζινιακό (Δ Εθνική)  στην συνέχεια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην Ένωση Πόρου-Γαλατά, στην ΑΕΚ Ερμιονίδας (Δ Εθνική), Αίγινα (Πρωταθλητής στην Δ Εθνική), Παναργειακό (Γ Εθνική), ξανά στην ΑΕΚ Ερμιονίδας , Πορτοχελιακό, στον Τροιζηνιακό (Πρωταθλητής) και στο Κυβέρι (Γ Εθνική).
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates