Social Icons

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Ο ΦΑΝΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΖΕΡΒΑ


Ο Φάνης Παπασταύρου αριστερά με την φανέλα της ομάδας Νέων της Ερμιονίδας. Από τον αγώνα με τον Φωκικό στην Ερμιόνη όπου πέτυχε δύο γκολ
Τον αρχηγό της Ερμιονίδας Κ-20 Φάνη Παπασταύρου έντυσε  στα κυανόλευκα η Κορωνίδα Κοιλάδας με
νέο δελτίο τύπου που δημοσίευσε πριν από λίγο. Ο " γάμος" αυτός είχε ξεκινήσει από την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού όμως δεν ολοκληρώθηκε για γραφειοκρατικούς λόγους.Επίσης στην ομάδα της Κορωνίδας επέστρεψε και ο Μιχάλης Ζέρβας ο οποίος είχε μετακομίσει και αυτός στην ομάδα Νέων της Ερμιονίδας .

Το δελτίο τύπου

O Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με τον Φάνη Παπασταύρου (20 ετών, Μεσοεπιθετικός), καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. 
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει αγωνιστεί (κατά σειρά) με τα χρώματα του Ερμή Ερμιόνης, του Πανθρακικού και της Ένωσης Ερμιονίδας. 
Να σημειωθεί πως την περυσινή περίοδο ήταν μέλος της Ένωσης Ερμιονίδας η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική εξασφαλίζοντας την άνοδο στην Football League και από το καλοκαίρι έως σήμερα ήταν μέλος της Κ-20 της Ερμιονίδας στην Β΄ Εθνική. Την σεζόν 2012-2013 ήταν στα σαλόνια της Α΄ Εθνικής με την ομάδα Νέων του Πανθρακικού.
Ουσιαστικά πρόκειται για ενεργοποίηση μιας καλοκαιρινής συμφωνίας, η οποία δεν ολοκληρώθηκε τότε για καθαρά γραφειοκρατικούς λόγους.


Επίσης έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε και μια επιστροφή για την ομάδα μας, αυτή του Μιχάλη Ζέρβα ο οποίος στην αρχή της σεζόν μετακόμισε στην Κ-20 της Ερμιονίδας και επιστρέφει για προσωπικούς λόγους στην Κορωνίδα.

Τους καλωσορίζουμε λοιπόν και τους ευχόμαστε να έχουν μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates