Social Icons

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΕΡΝΙΟΝΙΔΑ -ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 5-1 ΜΕ ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΛΛΑ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ)




Εντυπωσιακή νίκη πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα Νέων της Ερμιονίδας απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα
του Παναιγιάλειου με το ευρύ σκορ 5-1 στο γήπεδο της Ερμιόνης παρουσία περίπου 200 θεατών . Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ερμιονίδα ήταν ο Χρήστος Κολλάς ο οποίος και πέτυχε χάτ τρίκ.. 
Η ομάδα της Ερμιονίδας ήταν πολύ καλύτερη πού εκτός από τα πέντε γκολ πού πέτυχε θα μπορούσε χωρίς υπερβολή να πετύχει τουλάχιστον άλλα τρία αν οι επιθετικοί της ήταν λίγο πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.
Ο φιλοξενούμενος Παναιγιάλειος ήταν πραγματικά ανύπαρκτος στο γήπεδο , χαρακτηριστικό είναι ότι την πρώτη επίσκεψή  της μέσα  στην περιοχή του Μουράτη την έκανε στο 37 λεπτό ενώ το γκολ πού πέτυχε ήταν ένα παιδαριώδες λάθος της άμυνας των γηπεδούχων.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2’ λεπτό όταν ο Νικολάου έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Κολλάς με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 20’ λεπτό νέα σέντρα του Παναγιώτου από δεξιά ο Κοροντίνης με νέο σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.
Στο 36’ λεπτό η Ερμιονίδα  έκανε το 3-0 με πλασέ του Κολλά μέσα από την περιοχή ύστερα από ασίστ του Χατζησοφωνίου.
Στο 42’ λεπτό ο Κολλάς ύστερα από ασίστ του Χατζησοφωνίου  με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής  έκανε το 4-0 .
Στο 57’ λεπτό ο Χατζησοφρωνίου με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 5-0.
Οι φιλοξενούμενοι  στο 69’ λεπτό μείωσαν με πλασέ του Κόκορη μέσα από την περιοχή ύστερα από λάθος της άμυνας της Ερμιονίδας.
Ερμιονίδα : Μουράτης, Παναγιώτου, Διαμαντής, ( 85’ Παπανδριανός Χρ.)Τσούνι ( 70’ Παρασκευόπουλος), Σκεντεράι, Pallas, Κολλάς.  ( 60’ Τσέλλος), Παλαιοπάνος, Κοροντίνης, Νικολάου, Χατζησοφωνίου.
Παναιγιάλειος Μπαμπούνης, Γκοτσόπουλος, Χριστόπουλος, Σπανογιάννης, Κουραχάνης, Μαυρομμάτης, Γκούφας, Οικονόμου, Στίκας, Μπίτρας, Κόκορης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates