Social Icons

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΒΟΗΘΟ ΣΙΔΕΡΗ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΜΕ 3-2




Μπορεί να έχουν περάσει 71 χρόνια από το μπλόκο της Καισαριανής το 1944 πού εκτέλεσαν οι Γερμανοί τους
«200» πρώην κρατούμενους  αλλά αυτή την Κυριακή στην Καισαριανή εκτελέστηκαν οι 11 του Μπολάνο από έναν βοηθό διαιτητή ονόματι Σιδέρης  και τους υποχρέωσαν στην δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα .Και αναφερόμαστε στην φάση του 47’ όταν ο Σαγανάς με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πονηρού και ο Αχαιός βοηθός δεν υπέδειξε τίποτα.  Οι ποδοσφαιριστές της Ερμιονίδας διαμαρτυρηθήκαν χωρίς όμως  αποτέλεσμα. Και σαν να μην έφτανε αυτό αποσυντονίστηκαν και τέσσερα λεπτά αργότερα δέχτηκαν και το τρίτο γκολ .

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά για την Ερμιονίδα αφού οι γηπεδούχοι είχαν δυο καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Όμως σταδιακά οι κυανοκίτρινοι ισορρόπησαν τον αγώνα και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με ένα μουντιαλικό γκολ από τον Παβίσεβιτς . Στην συνέχεια χάθηκε και μια καλή ευκαιρία για την Ερμιονίδα με τον Βλαχόπουλο. Οι γηπεδούχοι στο 31 λεπτό έκαναν μία αλλαγή τακτικής με την είσοδο του Μπεριέξ στην θέση του Σταύρου πού άλλαξε όλη την μορφή του αγώνα υπέρ των γηπεδούχων με αποτέλεσμα την ισοφάριση του 37 από δική του ενέργεια. Στο δεύτερο ημίχρονο όπως προαναφέραμε οι γηπεδούχοι με δύο γκολ μπήκαν μπροστά στο σκορ όμως οι ποδοσφαιριστές του Μπολάνο προσπάθησαν να μειώσουν κάτι πού το έκαναν στο 85 όμως ήταν αργά.

Το φίλμ

Στο 8’ λεπτό ο Νικολόπουλος έπιασε κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Παντελή και ο Πονηρός με εκπληκτική απόσρουση στην δεξιά του γωνία έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Στο 10΄λεπτό ο Ιωάννου με ωραία μπαλιά βρήκε τον Παντελή μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Πονηρού πού απέκρουσε σωτήρια.

Στο 19΄λεπτό ο Παβίσεβιτς με μία φωτοβολίδα από το ύψος της μεγάλης περιοχής «κάρφωσε» την μπάλα στο παραθυράκι του Βλάχου ανοίγοντας το σκορ.

Στο 25’ λεπτό ο Βλαχόπουλος έπιασε κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Μουσταφίδη αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 37’ λεπτό ο νεοεισελθών  Μπεριέξ εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Ιωάννου με καρφωτή κεφαλιά εκτέλεσε τον Πονηρό κάνοντας το 1-1.

Στο 39’ λεπτό γυριστό σουτ του Σαγανά ύστερα από σέντρα του Βιγιαφάνε η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Πονηρού.

Στο 47΄λεπτό  ο Παντελής με μπαλιά βρήκε τον Σαγανά σε ολοκάθαρη θέση οφσάιντ και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας μπροστά τους γηπεδούχους.

Στο 51’ λεπτό ο Μπεριέξ ύσταερα από μπαλιά του Ιωάννου με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-1.

Στο 82’ λεπτό πλασέ του Συμελίδη μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Βλάχος.

Στο 85’ λεπτό ο Βιγιαφάνε ανέτρεψε τον Συμελίδη μέσα στην περιοχή και το ολοκάθαρο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Παβίσεβιτς

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ: Βλάχος, Βιγιαφάνε, Καλαϊτζίδης, Νικολόπουλος, Γαβριήλ, Μπονγκ (63’ Γούλας), Σταύρου (31’ Μπεριέξ), Παντελής, Καραμέρης, Ιωάννου, Σαγανάς (87’ Κουμπαρούλης). ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πονηρός, Μουσταφίδης, Σαμαράς (63’ Μηλιώτης), Ιασωνίδης, Κιοσές (62’ Ταπέ), Όμο, Συμελίδης, Παβίσεβιτς, Κολόκας, Τσακόν (77’ Στάικος), Βλαχόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates