Social Icons

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ -ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 2-5 .





Έβγαλε το πεντάσφαιρο η Κορωνίδα και ισοπέδωσε τον Ασκληπιό μέσα στο Λυγουριό φιλοδωρώντας
τον Ασκληπιό με πέντε γκολ. Με την ομάδα της Κορωνίδας έκανε την πρώτη του εμφάνιση και ο Ευθυμίου ο οποίος τα πήγε περίφημα κάνοντας την απουσία του Μπόμπου πού έφυγε  να περάσει απαρατήρητη. Επίσης στο 46 λεπτό ο Θανάσης Τσιρόπουλος έβγαλε τον τραυματία Μέγα και πέρασε στην θέση του τον Σαγκατέλωφ.

Γκολ με το «καλημέρα» για την Κορωνίδα στο 3’ λεπτό όταν ο Μπούρας εκτέλεσε κόρνερ και η μπάλα έφτασε στον Μπάζο έξω από την περιοχή και πάνω στην κίνηση έπιασε ένα κεραυνό στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι του Λάσκαρη κάνοντας το 0-1. Στο 19’ λεπτό ο Μπούρας εκτέλεσε νέο κόρνερ , η μπάλα έφτασε στον Γκρεβτσίδη έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2. Στο 28’ λεπτό ωραία εναλλαγή έξω από την περιοχή του Μπάζου με τον Μπούρα , δυνατό σουτ του τελευταίου και η μπάλα στο «γαμα» του Λάσκαρη για να γίνει το 0-3. Στο 63’ λεπτό οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν κόρνερ και η μπάλα έφτασε στην περιοχή της Κορωνίδας , εκεί αδράνησαν οι αμυντικοί και ο Οψιμούλης με πλασέ  μείωσε σε 1-3. Στο 75’ λεπτό η Κορωνίδα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σαγκατέλωφ να κάνει το 1-4 όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον Λάσκαρη αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας αποσόβησε το γκολ. Και σα να μην έφτανε αυτό οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 80’ με σουτ του Pali σε 2-3. Στο 85 λεπτό ο Μπούρας με μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λάσκαρη κάνοντας το 2-4. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 92 λεπτό ο Αλεξανδρής ο οποίος μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε τον Λάσκαρη ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο των φιλοξενούμενων.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ: Λάσκαρης, Λαλιώτης, Καπετανκωνσταντής, Δ.Γεώργας, Μπερμπατιώτης, Ρούμπος (20’ Κρεμμύδας), Μάντζαρης (78’ Μαγγίνας), Γ.Γεώργας, Οψιμούλης, Πάλι, Υφαντής.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : Γκιόκας, Κωτσαράς (74’ Αλεξανδρής),  Λάμπρου, Τασιόπουλος, Ευθυμίου, Μέγας (46’ Σαγκατέλοφ), Μπάζος (90’ Α.Ζέρβας), Σταματέλος, Γκρεβτσίδης, Μπούρας, Παπασταύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates