Social Icons

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ 2-0 -ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟ ΚΑΙ ΣΑΓΚΑΤΕΛΩΦ ΤΑ ΓΚΟΛ





Δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε η Κορωνίδα με 2-0 την Ενωση Λέρνας  με γκολ πού μπήκαν στο τελευταίο 20λεπτό του αγώνα και κράτησε την
διαφορά των πέντε βαθμών από τν ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου.
Το φίλμ του αγώνα
Στο 7’ λεπτό δυνατό σουτ του Μπούρα η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ούσιου.
Στο 10’ λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπούρα  απέκρουσε ο Ούσιος.
Στο 11’ λεπτό σέντρα του Μπούρα από αριστερά η μπάλα στον Γκρεβτσίδη πού σουτάρει από κανονική θέση και πετυχαίνει γκολ όμως η βοηθός Καψούρου πού ελέγχει την περιοχή των φιλοξενουμένων προς γενική κατάπληξη όλων ακυρώνει το γκολ.
Στο 15’ λεπτό νέα λανθασμένη απόφαση από την δεύτερη βοηθό όταν ο Μπάζος πλασάρει από θέση μέσα αριστερά και η μπάλα αποκρούεται από το δεξί δοκάρι του Ούσιου και υποδεικνύει τον ποδοσφαιριστή της Κοιλάδας σε θέση οφσάιντ.
Στο 19’ λεπτό σε φάση διαρκείας μέσα στα καρέ του Ούσιου ο Μπούρας δεν προλαβαίνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 24’  λεπτό ο Ούσιος απέκρουσε στο αριστερό παραθυράκι του απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπούρα.
Στο 27’ λεπτό ο Σαγκατέλωφ σέντραρε από δεξιά και ο Γκρεβτσίδης έπιασε δύσκολη κεφαλιά αόυτ.
Στο 34’ λεπτό δυνατός ουτ του Λαγκριδώνη η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Γκιόκα.
Στο 36’ λεπτόπολύ μεγάλη απόκρουση από ένα μεγάλο τερματοφύλακα όταν ο Γεωργίου  έβγαλε σέντρα ακριβείας στον Βόγκλη μέσα στην περιοχή ο οποίος σούταρε και ο Γκιόκας απέκρουσε εκπληκτικά κρατώντας το μηδέν στην εστία του.
Στο 53’ λεπτό ο Γκρεβτσίδης βγήκε μόνος του με τον τερματοφύλακα ύστερα από μπαλιά του Μπάζου αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε σωτήρια.
Στο 59’ λεπτό δυνατό σουτ του Σαγκατέλωφ η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκα΄ρια.
Στο 68’ λεπτό ο Σταματέλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερή , ο Μπάζος έπισε κεφαλιά μέσα στην περιοχή στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Ούσιου.
Στο 70’ ΓΓΚΚΚΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛ για την Κορωνίδα όταν Τασσιόπουλος και Σαγκατέλωφ συνδυάστηκαν άψογα έξω από την περιοχή με τον τελευταίο να βγάζει εκπληκτική σέντρα από δεξιά και ο Σταματέλος με κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι πέτυχε το 1-0 μέσα σε αποθέωση.
Στο 77’ λεπτό ο Σαγκατέλωφ βρήκε χώρο από αριστερά μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Ούσιο κάνοντας το 2-0.
Στο 85’ λεπτό σέντρα του Κωτσαρά από δεξιά κεφαλια του Γκρεβτσίδη η μπάλα αποκρούστηκε από τα πόδια του Ούσιου και έφυγε κόρνερ.
Κορωνίδα Κοιλάδας :Γκιόκας, Κωτσαράς, Λάμπρου, ( 46’ Cojocaru), Βιρβίλης, Ευθυμίου, Μπάζος ( 81’ Αλεξανδρής), Σαγκατέλωφ ( 90’ Ζέρβας Αντ.), Σταματέλος, Γκρεβτσίδης, Μπούρας, Τσσιόπουλος)
Ενωση Λέρνας : Ούσιος, Γεωργίου, Στ. Κούγιας ( 82’ Βαρβέρης), Κατσίρης Κων, Πιτερός , Βόγκλης, Λαπάτας Ανας. ( 90’ Κούγιας Χρ.), Μπούρης, Φλώρος, Κατσίρης Βασιλ. Λαγκριδώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates