Social Icons

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-0


Πολύ καλή εμφάνιση για την Ερμιονίδα πού έδειξε ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκετε στην football league αλλά η θέση της είναι για πιο ψηλά.
Το φιλμ του αγώνα.

Στο 4’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για την Ερμιονίδα ‘Ο Παπανικολάου κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή από τον Μπουρσέλη . Το εκτέλεσε απευθείας ο Μηλιώτης αλλά ο Σαράκωφ απέκρουσε σωτήρια η μπάλα έφτασε στον Ταπέ ο οποίος με κεφαλιά ανάγκασε τον Σαράκωφ σε νέα απόκρουση και στην επαναφορά ο Στάικος με σουτ εξ επαφής ανατίναξε τα δίχτυα του Εργοτέλη ανοίγοντας το σκορ.
Στο λεπτό σέντρα του Παπανικολάου από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Κουτσοσπύρο μέσα στην περιοχή και πρίν προλάβει και γίνει απειλητικός απέκρουσε σωτήρια ο Σαράκωφ.
Στο 14’ λεπτό εκτέλεση φάουλ του Στάικοι από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Σαράκωφ.
Στο 32’ λεπτό ο Τούτοριτς πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Κούτη πριν γίνει απειλητικός για την εστία του Ραχιώτη.
Στο 36’ λεπτό πλασέ του Σταικου μέσα από την περιοχή η μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Σαράκωφ.
Στο 37’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για την Ερμιονίδα .ο Κουτσοσπύρος με μία φωτοβολίδα από το  ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 2-0 .
Στο 41’ λεπτό δυνατό σουτ του Ρέντζα η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ραχιώτη.
Στο 66’ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να κάνει το 3-0 όταν ο Κουτσοσπύρος σέντραρε από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Σιμελίδη πού προσπάθησε να «κρεμάσει» το Σαράκωφ ό οποίος απέκρουσε σωτήρια.
Στο 77΄λεπτό ο Συμελίδης κέρδισε φάουλ στο ημικύκλιο από τους αμυντικούς του Εργοτέλη. Το εκτέλεσε ο Στάικος στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Σαράκωφ.
Στο 80’ λεπτό εκπληκτική απόκρουση του Ραχιώτη  από εκτέλεση φάουλ του Λυκογιάννη.
Στο 84’ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να μειώσουν όταν ο Παμλίδης με σουτ μέσα από την περιοχή σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Ραχιώτη.

Ερμιονίδα (Μπολάνο): Ραχιώτης, Παπανικολάου, Μηλιώτης, Τούτοριτς, Ιασωνίδης, Κιοσές, Ταπέ, Στάικος, Τσακόν,( 62’ Συμελίδης) Παβίσεβιτς,( 73’ Σκεντεράι) Κουτσοσπύρος ( 84’ Σχοινάς)
Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Σαράνοφ, Ρέντζας, Πίτσος, Παντελάκης, Κούτρης, ( 73’ Γιουσούφ)Μπογκντάνοφ, Κασναφέρης, Μπουρσέλης, ( 46’Λυκογιάννης),Χαλκιαδάκης , Παμλίδης, Στογιάνοβιτς ( 46’ Τζανακάκης)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates