Social Icons

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ-ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 1-0 ΜΕ ΟΒΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΟ





Σημαντικό τρίποντο πήρε η Ερμιονίδα εν όψει τις δύσκολης συνέχειας απέναντι στον Παναιγιάλειο και
φιγουράρει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας μπροστά σε 600 περίπου θεατές. Η Ερμιονίδα ήταν πολύ καλύτερη από τους φιλοξενούμενους και δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ .

Το φιλμ
Στο 6΄λεπτό μπαλιά του Σεχολάρι στον Σκαρτσίλα μέσα στην περιοχή πρόλαβε ο Πονηρός και απέκρουσε.
Στο 14’ λεπτό ο Παβίσεβιτς έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Κουτσοσπύρος και κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Σταυριανού.
Στο 16΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουρλάκη δεν ανησύχησε ο Πονηρός.
Στο 17’ λεπτό ο Πονηρός πρόλαβε τον Σελολάρι πριν γίνει απειλητικός.
Στο 20΄λεπτό σέντρα ακριβείας του Παπανικολάου από δεξιά , καρφωτή κεφαλιά του Κουτσοσπύρου μέσα από τον περιοχή και η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σταυριανού.
Στο 43’ λεπτό ΓΚΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για την Ερμιονίδα όταν ο Βλαχόπουλος κέρδισε φάουλ ακριβώς στο ημικύκλιο από τον Ακπαρίδη. Το εκτέλεσε ο Ομο στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι του Σταυριανού ανοίγοντας το σκορ.
Στο 45’ λεπτό ο Κουτσοσπύρος ανατράπηκε από τους αμυντικούς του Παναιγιάλειου και προς γενική κατάπληξη όλων αντί  ο διαιτητής να δείξει την άσπρη βούλα έδειξε κίτρινη στον ποδοσφαιριστή της Ερμιονίδας.
Στο 51’ λεπτό δυνατό σουτ του Κουτσοσπύρου η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σταυριανού.
Στο 54’ λεπτό εκπληκτική μπαλιά τρύπα του Σαντιάγκο στον Κουτσοσπύρο μέσα στην περιοχή πρόλαβε και απέκρουσε την τελευταία στιγμή ο Σταυριανός.
Στο 67’ λεπτό ο Πονηρός δεν έχει πρόβλημα να αποκρούσει αδύναμο πλασέ του Σκαρτσίλα από το ύψος της μ μεγάλης περιοχής.
Στο 70’ λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν όταν ο Ακπαρίδης έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Μπούνας μόνος του με τον Πονηρό πλάσαρε απελπιστικά άουτ.
Στο 78’ λεπτό μεγάλη ευκαιρία να γίνει το 2-0 από  τους γηπεδούχους όταν ο Ιασωνίδης εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και πλάγια στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα από την αριστερή συμβολή των δοκαριών του Σταυριανού.
Στο 85’ λεπτό μπαλιά του Σβίγιτς στον Μηλιώτη πρόλαβε ο Σταυριανός.
Στο 90’ λεπτό  ο Μπουρλάκης κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή της Ερμιονίδας και σε θέση έξω δεξιά. Το εκτέλεσε ο Μίλιεβιτς απευθείας και ο Πονηρός απέκρουσε εκπληκτικά στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του.
Στο 94΄οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Μιλιεβιτς μέσα στην περιοχή , όμως δεν είχαν δίκιο καθώς ο Σέρβος ποδοσφαιριστής έκανε θέατρο και σωστά δέχτηκε την κίτρινη κάρτα.
Οι δύο ομάδες  έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ. Καρυοφύλλη του συνδέσμου Πειραιά. Οι γηπεδούχοι για το μη καταλογισμό του πέναλτι στο 45’ λεπτό ενώ οι φιλοξενούμενοι για την αποβολή του προπονητή τους Παναγιώτη Γκουτσίδη αλλά και για την κίτρινη κάρτα  στον Ντος Σάντος για διαμαρτυρία ενώ βρισκόταν στον πάγκο, ενώ στην επανάληψη απέβαλε και τον γυμναστή της ομάδας Ανδρέα Φουσέκη, ο οποίος εκτελούσε χρέη προπονητή.
Ερμιονίδα (Ρ. Μπολάνο): Πονηρός, Παπανικολάου, Ομο, Ιασωνίδης, Βλαχόπουλος, ( 51’ Συμελίδης), Τούτοριτς, Σαντιάγκο, ( 78΄Σβόγιτς), Κουτσοσπύρος, Ταπέ, Παβίσεβιτς, Μηλιώτης.( 90’ Κολόκας).
Παναιγιάλειος (Π. Γκουτσίδης): Σταυριανός, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Τζημογιάννης, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Σταμογιάννος, ( 55’ Ντος Σάντος  ),Σκαρτσίλας, Μπούνας, ( 82’ Μίλιεβιτς),Μπουρλάκης,( 88’ Νάστος). Σεχολάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates