Social Icons

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Α.Ο.ΕΡΜΙΟΝΗΣ-ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ 76-55




Την έβδομη νίκη σε επτά παιχνίδια πέτυχε ο Αθλητικός Όμιλος Ερμιόνης επί του πάντα υπολογίσιμου και
δυνατού Αργοναύτη της Νέας Κίου με 76-55 για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α κατηγορίας της ΕΣΚΑΚ.
Έτσι η ομάδα της Ερμιόνης έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής στην κατηγορία και είναι μόνη στη πρώτη θέση της κατηγορίας.

Δύσκολο παιχνίδι για την γηπεδούχο ομάδα της Ερμιόνης αφού εκτός της δεδομένης δυσκολίας του αντιπάλου μιας και ο Αργοναύτης είναι από τις παραδοσιακά μπασκετικές δυνάμεις της περιοχής είχε να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα τραυματισμού τόσο του Τάκη Μαναριώτη του Πέτρου Ευστρατίου και του αρχηγού της ομάδας Αναστάση Δεβελέκου που δεν προπονήθηκαν καθόλου μέσα στην εβδομάδα και παρόλα αυτά έδωσαν δυναμικά το παρόν.

Έτσι το ξεκίνημα βρήκε τους γηπεδούχους ασύνδετους και αγχωμένους και βρέθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο πίσω στο σκορ αλλά σιγά σιγά με υπομονή και με όπλο την άμυνα τους που άρχισε σιγά σιγά να σφίγγει περάσανε μπροστά στο σκορ στο δεύτερο δεκάλεπτο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους και το τελικό σκορ βρήκε την ομάδα της Ερμιόνης νικήτρια για έβδομη συνεχόμενη αγωνιστική.

Τα δεκάλεπτα :  18-21 19-11 (37-32) 15-11 24-12 (76-55)

Α.Ο.Ερμιόνης (Καραμπελας Ι.-Σκορδης Ι.)
Τζανής 2,Αγγελής 4,Θωμάς 14(1),Μαναριώτης 3(1),Γκολέμης 17(4),Καράμπαμπας 13(2),Δεβελέκος,Γανώσης,Ευστρατίου 10,Στάικος,Γιαννακόπουλος 10(1),Ευστρατ'ιου 3(1).
Α.Ο.Αργοναυτης (Κουλουκης Δ.)
Κουγιας, Ποζονελος, Γεωργούσης 6(2),Ρουσσος 2,Βασιλάκος 2,Κρυεζιου,Μιχαλοπουλος 8(2),Τζαμτζής,Χατζηαντωνακης 8,Θωμοπουλος 3,Μιχαλοπουλος 15(1),Καπλατζης 11.

Η επόμενη αγωνιστική θα τη βρει να αντιμετωπίζει την ομάδα των Μεθάνων στο κλειστό γυμναστήριο της Κορίνθου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates