Social Icons

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΘΥΕΛΛΑ ΛΙΜΝΩΝ-Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 5-2




Την ήττα με 5-2 γνώρισε ο Ο.Φ. Ηλιοκάστρου στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής πού έγινε στην Τίρυνθα με αντίπαλο την Θύελλα Λιμνών. Μεγάλο πλήγμα
για τους «μελανόλευκους» ήταν οι δύο βασικές απουσίες των Ντάκου και Τζανή
 Ήταν ένα δυνατό παιγνίδι και για τις δύο ομάδες και αυτό φαίνετε από τις πέντε κίτρινες κάρτες πού έδωσε ο διαιτητής Χαρλάς ο οποίος σύμφωνα με τους φιλοξενούμενους έπρεπε να δώσει τουλάχιστον δύο κόκκινες κάρτες.
Με το ξεκίνημα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες να προηγηθούν όταν στο 5’ λεπτό ο Κοροντίνης έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Κοξίδη πού σούταρε και απέκρουσε σωτήρια ο Ορφανός και τρία λεπτά αργότερα σουτ του Αποστόλου πάλι ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε σωτήρια.  Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14’ λεπτό με σουτ του Κ. Βλάχου  μέσα από την περιοχή και τρία λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο ο Δ. Μελέτης έκανε το 2-0. Στο 21’ λεπτό πάλι ο Κ. Βλάχος με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και κάπου εκεί ο αγώνας είχε τελειώσει.   Και σα να μην έφτανε το βαρύ σκορ για τον Ο.Φ.Η. στο 28’ λεπτό χάνει και τον Κοροντίνη οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Μπαλή. Στο 41’ λεπτό ο Π. Κατεμής με σούτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 για να μειώσει ο Ο.Φ.Η. μ ε την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο Κατσάβελας ύστερα από ωραία μπαλιά του Φράγου με δυνατό σουτ .Στο 60’ λεπτό ο Δ.Μελέτης έκανε το 5-1 για να κλείσει το σκορ ο Αποστόλου ένα λεπτό αργότερα με σουτ ύστερα από εξαιρετικό συνδυασμό με τον Μπαλή.

Θύελλα Λιμνών :  Ορφανός ,Καραμάνος, Ndreca, Μελέτης, Κατεμής Π., Παπαιωάννου Π , (   67’ Μπαστούνης), Κατεμής Β., ( 46’ Καραμάνος  Γ.), Κυμπούρης ,  ( 81’ Βλάχος Γ.), Βλάχος Κ, Αργύρης, Παπαιωάννου Π,  
Ο. Φ. Ηλιοκάστρου : Σαλογιάννης, Ευσταθίου, ( 69’ Καλαμαράς), Δορμπάρης, ( 57’ Μποτγιούρας),  Σαράντος, Δαγρές, Φράγκος, Κοξίδης, Αποστόλου, Μπουγιούρδας, Κατσάβελας, Κοροντίνης. ( 28’ Μπαλής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates