Social Icons

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΟΙ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΝΕΟΙ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 2-1




Ο σκόρερ της Ερμιονίδας Ερρίκος Κοροντίνης


Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα Νέων  της Ερμιονίδας  αφού κέρδισε την αντίστοιχη της Παναχαϊκής με 2-1 στο γήπεδο της Ερμιόνης.
 


Η Ερμιονίδα
μπήκε με πάθος στο γήπεδο και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 5 λεπτό όταν η μπάλα μετά από ασθενή απόκρουση των αμυντικών της Παναχαϊκής έφτασε στον Κοροντίνη και αυτός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με σουτ άνοιξε το σκορ. Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον αγώνα προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα χωρίς επιτυχία. Κάτι όμως που το πέτυχε η ομάδα της Ερμιονίδας στο 30 λεπτό με κεφαλιά του Κοροντίνη ύστερα από σέντρα πού έγινε από δεξιά. Το γκολ της Παναχαικής πέτυχε ο Παναγιωτόπουλος στο 62΄λεπτό με σουτ. Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν έγινε κάποια φάση και έτσι έμεινε το τελικό 2-1.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ.Κόλλιας με βοηθούς τους Ι.Αργύρη και Α.Δρούζα από την Αργολίδα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ερμιονίδα Κ20 ( Κάκογλου)  : Μουράτης, Καρανάσιος, Παραγιουδάκης, Τσούνη, Παρασκευόπουλος, Σκεντεράι, Κολλάς, Παλαιοπάνος, Κοροντίνης, Χατζησοφρωνίου. Νικολαου(Ηλιού 85 )
Παναχαϊκή Κ20 (Νικολακόπουλος): Κοντογιώργης Βλάχος Μπαρούτας (Αραπογιάννης), Λεγάτος, Ρίλντι, Τρίγκας, Τσαβαλάς (Κωνσταντακόπουλος) Τσαρτόλιας (Καραβοκύρης), Παναγιωτόπουλος (Γκόρος), Μαζιώτης, Ρουμπάτος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates