Social Icons

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 1-1.





Ισόπαλος με σκορ 1-1 έληξε ο αγώνας της Ερμιονίδας στον Ταύρο με αντίπαλο τον Φωστήρα. Οι «κυανοκίτρινοι» στο
πρώτο ημίχρονο ήταν κακοί σε σχάση με τους γηπεδούχους και σε αυτό συνέβαλε το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων στο τέταρτο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ερμιονίδα μπήκε δυνατά ισορρόπησε τον αγώνα με σκοπό  να πετύχει κάποιο γκολ  κάτι πού το κατάφερε στο 52 με τον Συμελίδη . Γενικά  μπορούμε να πούμε ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα.  
Το φιλμ
Στο 4’ λεπτό ΓΚΟΛ  για τους γηπεδούχους όταν ο Ράμα εκτέλεσε απευθείας φάουλ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Πονηρού για να γίνει το 1-0.
Στο 16’ λεπτό σουτ του Ράμα έξω από την περιοχή η μπάλα κτύπησε στο δεξί δοκάρι του Πονηρού.
Στο 22΄λεπτό μεγάλη απόκρουση του Πονηρού σε σουτ του Ράμα μέσα από την περιοχή.
Στο 31’ λεπτό λάθος γύρισμα του Ιασωνίδη στον Πονηρό μπήκε στη φάση ο  ο Τσεμπέσι σούταρε για να αποκρούσει ο Πονηρός.
Στο 40΄λεπτό ο Κιοσσές σούταρε αλλά ο Γκέκας  απόκρουσε εύκολα.
Στο 52’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για την Ερμιονίδα όταν ο Κολόκας έκανε βαθιά μπαλιά σχεδόν από την μεγάλη του περιοχή η μπάλα έφτασε στον Παβίσεβιτς πού με κεφαλιά τροφοδότησε τον Συμελίδη και ο τελευταίος με δεύτερη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 1-1.
Στο 61’ λεπτό δυνατό σουτ του Ματσούκα ο Πονηρός δεν είχε πρόβλημα.
Στο 79’ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πάρουν κεφάλι στο σκορ όταν ο Τεγούσης με δυνατό σουτ τράνταξε το δεξί δοκάρι του Πονηρού.
Στο 87’ λεπτό ο Γκέκας μπλόκαρε προβολή του Παβίσεβιτς μέσα από την περιοχή ΄.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Αχείμαστος, Ζυγογιάννης, Γρομητσάρης, Μήτκας, Μπελέρης, Τεγούσης, Ράμα, Μουστόγιαννης (57' Σιώπης), Ματσούκας (88' Ποτουρίδης), Τσεμπέσι (61' Κακαράς).
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Μουσταφίδης , Κολόκας,, Ιασωνίδης, , Σαμαράς (68' Στάικος), Ταπέ (23' Κιοσές), Σβόγιτς Συμελίδης (78' Τζανής), Παβίσεβιτς, Βλαχόπουλος, Όμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates